Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

А шо, тільки мені на касі в магазині весь час попадаються люди, які не можуть швидко звалити, а складають манатки ніби попереду ціла вічність? Якшо тільки мені, виходить мені треба їх полюбити.

І тіток з машинами, які миють підлогу.

Ты не один!:D

Зы: как ремонт движется?

О, слава богу. Думаю може наступні рази буду пропонувати допомогти скластися.

Ооо, неймовіоно цікаво.:тратата:
Штори пошили, але влупили х2 ширини, шоб красиво було складками. Тепер з двох штор можна зробити чотири, і все-одно буде складками.
А тюль відправилась в ателє підкоротитися. (Це я взагалі пишу? Не вірю шо я тюлями тепер займаюсь).
Деколи приходять штукатури подивитися шо треба штукатурити, але більше не повертаються.

А шо, тільки мені на касі в магазині весь час попадаються люди, які не можуть швидко звалити, а складають манатки ніби попереду ціла вічність?
Ну, в принципе, они не особо неправы: впереди таки целая вечность, сотни/тысячи реинкарнаций :D

Что-то меня жутко приколола эта тема про красивое и котов)))
Ага, коты и рыбы захватили умы человечества ;)

Да она кого только не приколола:D
Я две рыбы-подушки отшила под впечатлением:D
Во-во :) Покажи :rolleyes: :риболовля:

Лена, шото у нас всё синхронно: то фильм тот же смотришь, то спрашиваешь то же, что я собиралась! Я буквально уже "рот открыла", фигурально выражаясь, чтобы спросить его про ремонт! :D

Деколи приходять штукатури подивитися шо треба штукатурити, але більше не повертаються.
А ванная? Ты ж вроде собирался нам показывать этапы ремонта. :rolleyes: А может, уже вообще всё готово?

(Це я взагалі пишу? ).

А кто же!:D

Лена, шото у нас всё синхронно: то фильм тот же смотришь, то спрашиваешь то же, что я собиралась! Я буквально уже "рот открыла", фигурально выражаясь, чтобы спросить его про ремонт! :D

Телепатия?:D

:угу:

c3579ff553fdcd7f7d.webp

:-)

• Це лайк!
Реакції: E.N

:D

Задачи на данную инкарнацию:
1. Выйти из Сiльпо
2. Подшить тюль на окна.
3. ..
4. ..

5. Сьесть штукатуров шоп больше не возвращались...

Назад
Зверху Знизу