Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Це шось не те. В актора має бути акторська майстерність. А в нього навіть міміка відсутня. Він просто бігає і стріляє.
ну ролі такі. Як казала моя подруга "Хочу такого, аби заради мене пройшов по трупам". Ось він якраз такий. Тобто його герої. Ще й симпатичний. Але річ у тім, що можна захоплюватися героїм, але жити з таким мало хто схоче, я так думаю.

Стабильность - залог успеха :D

Це точно бліночки. Реально як одна роль у всіх фільмах.
Йому навіть стріляти не треба весь-час, каскадери цим займаються.
По-моєму це взагалі джек-пот він зірвав у кіноіндустрії по співвідношенню трудозатрат до гонорарів.

Ось він якраз такий. Тобто його герої. Ще й симпатичний.

Де ж він симпатичний? Лисий, щелепа квадратна, ніс перебитий.:незнаю:

Врёшь-то зачем - когда это тебя заставляли?
Не можешь быть интересным, не будь, твоё личное дело.

У меня все ходы записаны. За кусок внимания Вы потребовал быть мне интересным. Не было такого?

Чую галас на вулиці: кіт як наче одгавкується і чоловік репетує. Визираю.
"Пішов звідси! Я кому сказав! Пішов звідси" :іржач: Видно, чийсь кіт прийшов до кішки, чоловік його жене, а той йти не хоче, ричить на нього.

Чую галас на вулиці: кіт як наче одгавкується і чоловік репетує. Визираю.
"Пішов звідси! Я кому сказав! Пішов звідси" :іржач: Видно, чийсь кіт прийшов до кішки, чоловік його жене, а той йти не хоче, ричить на нього.
Дед мой гонял живность с балкона, пока жив был. Не мог до последнего избавиться от деревенских привычек.

Це точно бліночки. Реально як одна роль у всіх фільмах.
Йому навіть стріляти не треба весь-час, каскадери цим займаються.
По-моєму це взагалі джек-пот він зірвав у кіноіндустрії по співвідношенню трудозатрат до гонорарів.
а хіба інші герої бойовиків не з таким же виразом обличчя? Я просто не придивлялася :)

Де ж він симпатичний? Лисий, щелепа квадратна, ніс перебитий.
симпатичний :увага:

У Айвенго сегодня день откровений
:іржач:
Это ты можешь на быструю панель смайлов вытащить те, которые милы твоему сердцу, а не те, что там по умолчанию
ух ти! А смайл "гы" тепер називається "кури сміються" :іржач:

:D
a4bb4a580cb3ca8884397de6.webp

А как же "Аврора" и Медный Всадник?

Ну... на Аврору можно на ютубе онлайн круглосуточно смотреть...:збентежений: а в всадник... я уже женат... второй раз не собираюсь... шоб у медного фотографироваться... :D

Це типу як мужик ішов в аеропорту на рейс з пляшкою джина, який не можна з собою, і він шоб не віддавати вдув його весь з горла.:D

Оооо... да таких мужиков мильён...:D на просторах... и выпито всего...

Дед мой гонял живность с балкона, пока жив был. Не мог до последнего избавиться от деревенских привычек.
я теж голубів жену, вона тупають по карнизу й заважають спати. Жаль, що до сорок не добратися. Ті на деревах.

Ні, у них багато акторської майстерності
а, ну то мабуть образ такий - незворушний. Термінатор :ги:

Назад
Зверху Знизу