Re: Зазеркалье
Пусть так и дальше будет.
дякую! Хай всім буде добре!
Прокинулася, як дурна, о сьомій ранку. Хоча навіть на работу встаю о пів на дев'яту. Але сон вже пішов. Добре, думаю, може виспалася... Зайшла на форум, але тут нікого не було. Виконала техніку.
А воно такий якийсь чудернацький стан - тіло, начебто, бадьоре, а голова важка і сонна. Вирішила, що треба ще поспати.
Лягла, заплющила очі... полежала... а сну - катма. Виконала ще одну техніку. Зрозуміла, що не засну вже точно. Встала. Голові, до речі, трохи полешало, мабуть, таки долежала те, що не доспала, але все одно якось тяжкувато.
Прикинула чим зайнятися і відчула, що до трудових подвигів не здатна. А, - думаю, - зараз порушу всі свої правила, і хай йому грець!
Зашторила вікна і влаштувала собі сутінки. Зробила бутери з кобавсою. Аж три штуки (а я ж зранку їм або кашу, або фрукти), увімкнула фільм "Я, робот" (це теж рідко буває, щоб, вставши з кроваті, одразу за кіно сідала) і залізла із цими бутерами прямо в постіль. І хай там будуть крихти! (все одно міняти білизну збиралася)

Сиджу, жую, дивлюся кіно... ше й від учора вафельки залишилися.. А потім ще й кава - як фінальний акорд. І відчуваю себе такою щасливою!

Ну, а потім, вже після фільму, енергійність в мене і прокинулась. Виконала ще одну техніку, трохи попрала, поприбирала. Полазила по словниках в якості перепочинку. Потім поставила тісто на (не знаю як українською "лепешка", перекладає як коржик, але ж то не воно). Поки підходило, попрасувала нову штору.
Поставила пектися оці ж "лєпьошкі".
Повісила штору. Полюбувалася.
І вже близько дев'ятнадцятої сіла їсти - гарячі, смачні.. І на форумі спілкуватися. Було ще в планах подивитися кіно, але весь час чомусь забрав інет. Тільки ще одну технику виконала - і все

Сьогодняшній день вважаю дуже приємним і продуктивним