Статус: Офлайн
Повідом.: 25542
Повідом.: 25542

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
та я неглубоко![]()
Так... будемо вивчати українські фразеологізми.
Хто мені скаже українскою "Плевать в потолок"?![]()
знаю. Бо тільки-но читала словник фразеологізмів. Тобто я знала й раніше, але отак відразу не згадала б.А кто ещё знает?
100%Тобто я знала й раніше, але отак відразу не згадала б.
Из уважения к Эйнштейну и другим знаменитым евреям мы тяпнем за ужином по ревииту или, по настроению, два ревиита.
![]()
ті мені фразеологізм перекладеш чи як? Бо, бачу, ніхто не в теміШо там далеко ходити, є свої відомі імена - Кернес, Фельдман, Добкін...
ті мені фразеологізм перекладеш чи як? Бо, бачу, ніхто не в темі![]()
Бодрячком!планета зелений гай
соняшної системи край![]()
Это ты кого цитируешь?Залізла у словник наголосів. І отетеріла. Скільки слів, де я ставлю наголос неправильно! Доречі, вважала, что правильно казати "отетеревіла", аж ні... І гугл каже, що я така не одна.
Нифигасе день откровений!Вино запоминающееся у тебя. Вкусное и с секретом, который раскрывается не сразу.![]()
Да уж пора бы! практически апрель, а весны ещё и у нас не особо! деревья так и цветут по холодине, куда ж деватьсяВесна... коты прилетели...+ 11 сегодня...
0.75 в одно лицо это все-таки многовато
Десять к одному получается... больно шустрые ...
себеЭто ты кого цитируешь?
Бити байдики.
ті мені фразеологізм перекладеш чи як? Бо, бачу, ніхто не в темі![]()
Да ладно!
Шо там далеко ходити, є свої відомі імена - Кернес, Фельдман, Добкін...
Не буду я так говорить, даже не просите!Виявляється, тепер правильно казати видАння, а завжди ж було виданнЯ...![]()
Виявляється, тепер правильно казати видАння, а завжди ж було виданнЯ...![]()