Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Ні, в мене є роман Забужко "Польові дослідження з українського ****у" (2000).

Це стародавнє взагалі, світанок її слави.
Я осилив 800 сторінок "Музей покинутих секретів". І на цьому на ній все.

отетеревіти. А ти вбий це слово в пошуковик. Ти здивуєшся :D

Сначала лучше Отетеріти - Обалдеть! :D Где наш Обалдеть? :дивитись: :D

Итак, отетеревіти. Попадаю на Львовский сайт :eyecrazy: , автор Юрій Фінклер : "Пишність цієї помпезності примусила б примарних гостей отетеревіти остаточно тим більше, що це містечко в мініатюрі розташоване на глибині 6 метрів під землею."

Це стародавнє взагалі, світанок її слави.
Я осилив 800 сторінок "Музей покинутих секретів". І на цьому на ній все.

Мені здається, що вона разом з покійною Соломією Павличко зробили певний фемінистичний прорив в укр.літературі.
А так я її теж не читаю і 800 сторінок не осилив...

Книга “І знову я влізаю в танк...“ - унісекс
"Польовi дослiдження" читала, а эту нет :)

Шото сегодня на ХФ аншлаг. И это только те, кто cветится зелёным, а сколько ещё таких, как я, типа незаметных! :D
Кстати, Димокс убрал разделение на пользователей и гостей, теперь общее кол-во присутствующих, разве что по списку можно примерную картину увидеть :ги:

Итак, отетеревіти
отож бо! На слово отетеревіти мені відає 3 сторінки, на слово отетеріти - всього 2 сайта. Але першого слова у словнику нема, а друге є. Тобто усі вживають неправильне.

Может где-то меленько написано, если приглядеться?...
:ніні: Совсем никак, даже меленькими :)

А в чём секрет вашей с женой неуёмной энергии? :) Может, питаетесь как-то правильно, ну там раздельно или сыроедение? ;)

отож бо! На слово отетеревіти мені відає 3 сторінки, на слово отетеріти - всього 2 сайта.
А у меня наоборот! :D

отетеревіти
Результатов: 2 (0,25 сек.)

Нора - ZAXID.NET

Українська аніме-спільнота: записи сообщества

477fe866e2f873681.webp

Ира, а что у тебя есть из антидепрессантов для субботнего ночера?
на ніч вже нічого. Я сьогодні взагалі на диво небагато їла, і не хотілося. І взагалі так енергійно, як сьогодні, не почувала себе з осені.
Розповісти як в мене пройшов день? :D

А в чём секрет вашей с женой неуёмной энергии? :) Может, питаетесь как-то правильно, ну там раздельно или сыроедение? ;)

Ой, я даже не вполне вопрос понимаю...
Ну вот живём так. Нам хочется, чтобы этот день был и следующие тоже очень интересными. Для этого и стараемся. Это от неуёмной энергии?:confused:
Может от того, что протобиотик - квашенную капусту, два раза в день едим? :(

Вот технолог Петухов на этот вопрос африканцу так ответил:

Проникся, говорит он, лучшим чувством,
Открой, говорит, весь главный ваш секрет!
Пожалуйста, говорю, советское искусство
В наш век, говорю, сильнее всех ракет.

Но все ж, говорю, мы делаем ракеты,
И перекрыли Енисей,
А так же в области балета,
Мы впереди, говорю, планеты всей,
Мы впереди планеты всей! :):)

Ну, молодцы :клас:
А кошки/собаки в доме нет?

Когда у меня была собака я брал её в походы. Она плавала с нами по р.Великой, в Карелии, в Башкирии. Собака постарела и умерла. Больше не завожу. Да и жены той нет...
В доковидную эпоху я 5-6 раз в году ездил и летал в разные страны. Какие могут быть при этом животные дома?
Дочь приходила раз в 3 дня поливать цветы - не все выжили. Теперь фиалки не завожу, только очень живучие растения.

Пусть так и дальше будет.
дякую! Хай всім буде добре! :клас:
Прокинулася, як дурна, о сьомій ранку. Хоча навіть на работу встаю о пів на дев'яту. Але сон вже пішов. Добре, думаю, може виспалася... Зайшла на форум, але тут нікого не було. Виконала техніку.
А воно такий якийсь чудернацький стан - тіло, начебто, бадьоре, а голова важка і сонна. Вирішила, що треба ще поспати.
Лягла, заплющила очі... полежала... а сну - катма. Виконала ще одну техніку. Зрозуміла, що не засну вже точно. Встала. Голові, до речі, трохи полешало, мабуть, таки долежала те, що не доспала, але все одно якось тяжкувато.
Прикинула чим зайнятися і відчула, що до трудових подвигів не здатна. А, - думаю, - зараз порушу всі свої правила, і хай йому грець!
Зашторила вікна і влаштувала собі сутінки. Зробила бутери з кобавсою. Аж три штуки (а я ж зранку їм або кашу, або фрукти), увімкнула фільм "Я, робот" (це теж рідко буває, щоб, вставши з кроваті, одразу за кіно сідала) і залізла із цими бутерами прямо в постіль. І хай там будуть крихти! (все одно міняти білизну збиралася) :D
Сиджу, жую, дивлюся кіно... ше й від учора вафельки залишилися.. А потім ще й кава - як фінальний акорд. І відчуваю себе такою щасливою! :кручусь:
Ну, а потім, вже після фільму, енергійність в мене і прокинулась. Виконала ще одну техніку, трохи попрала, поприбирала. Полазила по словниках в якості перепочинку. Потім поставила тісто на (не знаю як українською "лепешка", перекладає як коржик, але ж то не воно). Поки підходило, попрасувала нову штору.
Поставила пектися оці ж "лєпьошкі".
Повісила штору. Полюбувалася.
І вже близько дев'ятнадцятої сіла їсти - гарячі, смачні.. І на форумі спілкуватися. Було ще в планах подивитися кіно, але весь час чомусь забрав інет. Тільки ще одну технику виконала - і все :)
Сьогодняшній день вважаю дуже приємним і продуктивним :D

Зробила бутери з кобавсою. Аж три штуки (а я ж зранку їм або кашу, або фрукти), увімкнула фільм "Я, робот" (це теж рідко буває, щоб, вставши з кроваті, одразу за кіно сідала) і залізла із цими бутерами прямо в постіль. І хай там будуть крихти! (все одно міняти білизну збиралася)
Сиджу, жую, дивлюся кіно... ше й від учора вафельки залишилися.. А потім ще й кава - як фінальний акорд. І відчуваю себе такою щасливою!
Ну, а потім, вже після фільму, енергійність в мене і прокинулась.
Вот что кофе с бутерами животворящие делают! :іржач:

Назад
Зверху Знизу