Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
ddbhf7.webp

Вставим картинку для приличия

Останнє редагування:
пральна, давайте есть борщ и вареники! :yahoo:

А ти полюбляєш їсти гречку ложкою? Я дуже полюбляю, бо так смачніше, можна хутенько набити повний рот гречки. Правда вона так швидко закінчується, краще накладати не тарілку, а маленьку кастрюльку.

А ти полюбляєш їсти гречку ложкою? Я дуже полюбляю, бо так смачніше, можна хутенько набити повний рот гречки. Правда вона так швидко закінчується, краще накладати не тарілку, а маленьку кастрюльку.

Кушай не больше 350 грамм еды за прием - очень стройнит.

Зарядити нормально білка на ніч - мила справа.

Спорить не буду, но не лучше ли белок съесть?

Или вот сейтан - пшеничный заменитель мяса. Ела его в Германии, вкусно. Внешне очень напоминает жареные кружочки синеньких, сначала и думала, что это они. У нас они не очень красиво выглядят.

В общем очень популярная штука у вегетарианцев

Останнє редагування:
Ага. Я можу два дні на тиждень взагалі не їсти.

Твое дело, раньше тоже увлекалась лечебным голоданием. Это при том, что весила 48 кг. В обморок падала.

Сейчас больше волнует стабильный сахар в крови, ем часто, но считаю.

Или вот сейтан - пшеничный заменитель мяса. Ела его в Германии, вкусно. Внешне очень напоминает жареные кружочки синеньких, сначала и думала, что это они. У нас они не очень красиво выглядят.

В общем очень популярная штука у вегетарианцев

Та в мене біля роботи ціле кафе таке є. Там багато такого всякого.

В обморок падала.

Для чого ти це робила? Коли один день нічого не їси, починаєш літати як ракета. Рекомендую всім один день нічого не їсти.

Назад
Зверху Знизу