Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Є сумний момент, але агресор не вижив. Якщо коротко - видри вбили напавшего крокодила, але серед них також була втрата
Я колись читала пояснення ВВС, що знімає оператор чи статична камера - вони ніколи не втручаються у дикій природі в наслідки чи саму боротьбу...
Виживе сильнейший.

Позавчора попереду мене йшли ті хлопці, що поверхом вище знімають кв. З пивом та морозивом. Роздивилася. Років 17 на вигляд Один з них різко розвертається зі словами "он моя мамка йде" і зникає :-) Нічого не зрозуміло. Сьогодні о третій ночі знову через їхне спілкування прокинулася, і не спала 2 години, поки не замовкли.
Нічого не розумію - чи він там сам живе... Може таємно від неї знімає? :-) Якби з нею, то мабуть так не волали б весь час.

Позавчора попереду мене йшли ті хлопці, що поверхом вище знімають кв. З пивом та морозивом. Роздивилася. Років 17 на вигляд Один з них різко розвертається зі словами "он моя мамка йде" і зникає :-) Нічого не зрозуміло. Сьогодні о третій ночі знову через їхне спілкування прокинулася, і не спала 2 години, поки не замовкли.
Нічого не розумію - чи він там сам живе... Може таємно від неї знімає? :-) Якби з нею, то мабуть так не волали б весь час.
Я так зрозуміла що там два хлопця? Мамка може сама його відпустила на квартиру(моя приятелька так сина відпустила) . Але можливо живуть на одному районі. І ось він з пивом (жах який!:D)побачив матусю і вирішив зникнути. Від гріха подалі :D

Останнє редагування:
Я так зрозуміла що там два хлопця? Мамка може сама його відпустила на квартиру(моя приятелька так сина відпустила) . Але можливо живуть на одному районі. І ось він з пивом (жах який!:D)побачив матусю і вирішив зникнути. Від гріха подалі :D
Я вже не знаю хто там живе. Раніше думала, що хлопець з дівчиною, а коли другий хлопець приходить в гості та з ночівлею, кілька разів на тиждень, то тоді отакий гвалт.
Я б такого теж з дому випхала.

Я вже не знаю хто там живе. Раніше думала, що хлопець з дівчиною, а коли другий хлопець приходить в гості та з ночівлею, кілька разів на тиждень, то тоді отакий гвалт.
Я б такого теж з дому випхала.
Та не факт, що він дома таке влаштовував:) То у нього синдром"свободи від батьків" Приятелька випхала цілком вихованого хлопця. Але дуже "хатнього" :) Щоб набирався самостійності. Ну що, все у нього добре складається:)

Та не факт, що він дома таке влаштовував
Ну, не знаю, таку дурнувату поведінку раптово не отримаєш. Якщо він сміється таким істеричним сміхом і кожні пів години волає, як у прерії, то щось цьому мало передувати. Або він з'їхав з глузду, тоді так - усі симптоми одразу :-)

Спокусилися на абрикоси в Класі, хоч і сумнівалася, але я люблю абрикоси, тож захотілося, не дотерпіла, щоб завтра на ринок сходити.
Ну що сказати... З цукерками такого не буває. Навіть несмачні цукерки смачніші, ніж несмачні абрикоси :rolleyes:

Ну, не знаю, таку дурнувату поведінку раптово не отримаєш. Якщо він сміється таким істеричним сміхом і кожні пів години волає, як у прерії, то щось цьому мало передувати. Або він з'їхав з глузду, тоді так - усі симптоми одразу :-)
17 років! Для них волати як у преріях і сміятися як гієна взагалі норм. Добре що не висить на шторах та не лупить себе кулаком у груди:D

Дивлюся "Бріджертони". Непогана казочка :)
Доброго ранку!
Цей той серіал, де повно темношкірих аристократів у Британії два- три сторіччя тому?
І королева темношкіра?
Для мене це фантастична клюква 😳, не знаю, дивитися чи ні . 😊

Доброго ранку! Нам добра:кава:

518298213_24206054982369104_7993922020453254199_n.webp

Це робота української майстрині, якщо вірно пам'ятаю назва "Кіт Геннадій" :D

Доброго ранку!
Цей той серіал, де повно темношкірих аристократів у Британії два- три сторіччя тому?
І королева темношкіра?
Для мене це фантастична клюква 😳, не знаю, дивитися чи ні . 😊
Так, він. Читала в коментах, що людина комусь радила подивитися на реальний портрет королеви, мовляв вона насправді не зовсім біла. Але фільм не історичний, це таки казка, туди додано багато сучасних рис.
А що таке "фантастична клюква"? Тобто що означає клюква в даному випадку?

А що таке "фантастична клюква"? Тобто що означає клюква в даному випадку?
Так как я можу собі уявити ( серіал я ж не дивилася) то в цьому випадку спотворення реальності тогочасної Англіі, ложні стереотипи , в угоду расової сучасної політики.
Все було у ті часи жорстоко з темношкірими, раби, уявити ****ом Джорджа Вашингтона, може й прикольно ( як приклад), але цинічно, як на мене. 😳

Так как я можу собі уявити ( серіал я ж не дивилася) то в цьому випадку спотворення реальності тогочасної Англіі, ложні стереотипи , в угоду расової сучасної політики.
Все було у ті часи жорстоко з темношкірими, раби, уявити ****ом Джорджа Вашингтона, може й прикольно ( як приклад), але цинічно, як на мене. 😳
Я мала на увазі сам вираз. Клюква - це ж "навішати лапші" ? Тобто брехня. Тому фантастична брехня - доволі дивний вираз стосовно вигаданої історії :-)
P.S.Там не лише расова політика, ще багато різного, кажу ж - казка ))

Останнє редагування:
Я мала на увазі сам вираз. Клюква - це ж "навішати лапші" ?
Не зовсім. Це скориш щось лубочно-рафіноване. Якщо в руцком фільме білий офіцер неодмінно застрелиться від любові до царя - це клюква:D

Не зовсім. Це скориш щось лубочно-рафіноване. Якщо в руцком фільме білий офіцер неодмінно застрелиться від любові до царя - це клюква:D
Погуглила. Вікіпедія:
Развесистая клюква (іноді просто клюква) - ідіоматичний вислів, що позначає вигадки, хибні стереотипи, спотворені уявлення та безглузді вигадки. Вираз зазвичай вживається в уїдливо-іронічному сенсі, найчастіше щодо домислів, що існують серед іноземців, про Росію та росіян: про життя, культуру, історію, мову тощо. Ідіома містить у собі оксюморон, який полягає в тому, що низькорослий (2-3 см) кущик журавлини, який стелеться по землі, ніяк не може бути розлогим[8].

Погуглила. Вікіпедія:
Развесистая клюква (іноді просто клюква) - ідіоматичний вислів, що позначає вигадки, хибні стереотипи, спотворені уявлення та безглузді вигадки. Вираз зазвичай вживається в уїдливо-іронічному сенсі, найчастіше щодо домислів, що існують серед іноземців, про Росію та росіян: про життя, культуру, історію, мову тощо. Ідіома містить у собі оксюморон, який полягає в тому, що низькорослий (2-3 см) кущик журавлини, який стелеться по землі, ніяк не може бути розлогим[8].
Ну тобто руцкий космонавт в ушанке - це клюква!

Дивлюся "Бріджертони". Непогана казочка :)
Перший сезон закінчила. Головна героїня дратує. Мабуть треба зробити знижку на її молодість, може то ще перехідний вік. Та й загалом забагато страстей у цьому серіалі. Сподіваюся, другий буде трохи адекватніший. Якби це була книга, то читати таке б не змогла, таке враження, що авторка - жінка, якийсь сопливий жіночий роман.
Але в мене там є улюблена героїня, схоже, майбутня феміністка.

Назад
Зверху Знизу