Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Підкажіть (щоб усю тему не перегортати) якийсь міні-серіал цікавий.

Зараз усі детективні. Такого, щоб без кріміналу - не знімають....
Ось є новенький , без детективу ,
,,Обурливі,, (возмутительные) 2025 року, є схожі назви, та то інші, треба саме цей.
про сестер Мидфорд.
Англія , 1932-1939.
А так -,, В глуші ,,( 6 серій)
,,Арт детективи,,
- ( теж невеличкий).
Новенькі також. 😊

Firefly_cover.jpg

Thelostroom.jpg

The_Queen's_Gambit_(miniseries).webp

Начебто є новий сезон Позолоченого століття, але ще не вісь
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Начебто є новий сезон Позолоченого століття, але ще не вісь
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не весь - мені не підходить :ги:

Лено, а ти зараз книги не читаєш?

Не весь - мені не підходить :ги:

Лено, а ти зараз книги не читаєш?
Перечитала Відьмака українською! Яки ми були дурні, що читали його російською!
А так, не читається мені:( погано концентруюся, втрачаю смисл(це біда, мене це лякає, це стосується не тільки читання) Можу щось коротеньке. Типа віршів. Ось Жадана, наприклад.
Мені подарували товсту книгу китайською поезії. Українською:) Ось її по трохи - типа віршик на ніч:)

Перечитала Відьмака українською! Яки ми були дурні, що читали його російською!
А так, не читається мені:( погано концентруюся, втрачаю смисл(це біда, мене це лякає, це стосується не тільки читання) Можу щось коротеньке. Типа віршів. Ось Жадана, наприклад.
Мені подарували товсту книгу китайською поезії. Українською:) Ось її по трохи - типа віршик на ніч:)
А я хотіла запропонувати тобі якщо не почитати, то хоча б послухати Пратчетта. Але мабуть зараз не варто, бо там трошки треба вникати. А може й зайде? Може спробуєш?

• Це лайк!
Реакції: E.N
Доброго усім нам раночку!
До кави - анонс нового серіалу. 😊
Британія зняла серіал по мотивах книг датського письменника Ольсена. Кажуть, щось було вже раніш екранізовано скандинавами, но я не бачила.
Серіал ,,Відділ Q,, або
,,відділ нераскритих справ,,. 2025 р.
Команда детективів рослідує нераскрити старі справи у Едінбурзі.
Першій сезон, 9 серій. Я знайшла усі. 😁
Збираюсь розпочати.
Ви його подивилися? Перший сезон - завершена історія?

Ви його подивилися? Перший сезон - завершена історія?
Е.N. подивилася до кінця, сьогодні вранці написала в темі. Я його покинула після першої серії. Дуже мрачно, як на мене.
Я от зараз закінчила серіал ,,В глуші,,. Писала сьогодні про нього, каліфорнійський заповідник дикої природи і люди... Сподобався, 6 серій, не відірватися. Кінець приголомшливий, все як треба, 10 з 10. 😁

Е.N. подивилася до кінця, сьогодні вранці написала в темі. Я його покинула після першої серії. Дуже мрачно, як на мене.
Я от зараз закінчила серіал ,,В глуші,,. Писала сьогодні про нього, каліфорнійський заповідник дикої природи і люди... Сподобався, 6 серій, не відірватися. Кінець приголомшливий, все як треба, 10 з 10. 😁
Дивлюся "Арт детективів" Перша реакція - Так це ж вампір Білл! (з Справжня кров) :D

Прочитала в коменті: неспішний серіал, красиві пейзажі, і це мені одразу не сподобалося :-) Та вирішила спробувати. Вимкнула після того, як вони усі на початку почали падати :)

Господі, а що ти очікувала в історії про гори? :D
Я не знала, що він про гори. І я б хотіла без оцих всіх подробиць. мої нерви мабуть зараз на це не здатні. Вже більше ніж пів години намагаюся подивитися щось з ваших рекомендацій, поки що нічого не заходить.

О, Лено, а з компа твоя ава розмита!

Назад
Зверху Знизу