Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я не знала, що він про гори. І я б хотіла без оцих всіх подробиць. мої нерви мабуть зараз на це не здатні. Вже більше ніж пів години намагаюся подивитися щось з ваших рекомендацій, поки що нічого не заходить.
Там гори не вбивають....Люди...
Якщо не сподобалось, то краще не дивитись , я теж так роблю, коли відчуваю, що мені цього буде занадто...

Щось стареньке по Джейн Остін - це єдине, що може якось зберегти залишки нервової системи. На якійсь момент...не більше. 😊

Моя нервова система, виявляється, в гіршому стані, ніж я думала. Перед відпусткою була в поганому, але мені здалося, що я оклигала, але виявляється, що ледь-ледь.
Втім, у фільмах це ще залежить від подачі. Я і в довоєнні часи могла б не захотіти таке дивитися.

Завжди так роблю, і з книгами теж. Навіщо ж дивитися чи читати нецікаве, коли можна пошукати цікаве :)
Тим більше, що у кожного свої вподобання.
Раніше читала коменти під серіалами - ,, згодиться на раз,, ,,бомба,, ,,нудота,,
,,передивляюсь тричі і кожний раз нові відкриття,, ,,50 на 50,, ,,не дивиться,, ,,головний герой козел ,, ,,закохалась у актора,, і т.д. 😊
Потім вирішила не читати....

Вечірня картинка нам
498120738_10067180953341272_755370626503457234_n.jpg

А я давно вже відкрила для себе релакс - перед сном передивляюся котиків на олх :)

Сьогодні в новинах на Новой Баваріі, на річці ( нічого страшного не сталося, пишу відразу), рятувальник побачив на березі купу одягу. Людей нема. Шукали, визвали усі служби. Одяг на двох, два телефона....Водолази и т.д. Нікого не знайшли. По телефонам подзвонили по контактам - знайшлися! Дома. Вчора набухалися на березі, наплавалися і одяг забули де поклали. І пішли додому в чому були.
Розслабилися на всі 100. Можна позаздрити....

Сьогодні в новинах на Новой Баваріі, на річці ( нічого страшного не сталося, пишу відразу), рятувальник побачив на березі купу одягу. Людей нема. Шукали, визвали усі служби. Одяг на двох, два телефона....Водолази и т.д. Нікого не знайшли. По телефонам подзвонили по контактам - знайшлися! Дома. Вчора набухалися на березі, наплавалися і одяг забули де поклали. І пішли додому в чому були.
Розслабилися на всі 100. Можна позаздрити....
Дочитала перше речення до кінця, там де про одяг, і думаю: так, щось не те... при чому тут кіт до одягу?
Я подумала, що історія про кота :-) І тому ви попередили, що вона добре скінчилася :ги:

Назад
Зверху Знизу