Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ч читала новину, що з'явилися в продажу верхівки з пасок. Оце мудрі люди додумалися!
Ще б хто скоринки з хліба почав випікати :-) Я все думала спробувати, але зібралася :)
Так, це теж читала :угу: М'ясна справила на мене більше враження! :-) Щодо верхівок.. Здобне пропечене солодке тісто не менш смачне, ніж верхівка! :жую:

Деякі серії , не дивлячись на те, що серіал немолоденький, аж лячні.

Так, це теж читала :угу: М'ясна справила на мене більше враження! :-) Щодо верхівок.. Здобне пропечене солодке тісто не менш смачне, ніж верхівка! :жую:
Але усі чомусь між верхівкою і не верхівкою оберуть першу :ги:

Але усі чомусь між верхівкою і не верхівкою оберуть першу :ги:
Ти маєш на увазі:
1. шматок паски "верхівка з куснем тіста" і "просто печене тісто"
2. "сама верхівка, тобто цукор" і кусень спеченого тіста?

Бо я в першому і другому варіантах виберу різне :)

Ти маєш на увазі:
1. шматок паски "верхівка з куснем тіста" і "просто печене тісто"
2. "сама верхівка, тобто цукор" і кусень спеченого тіста?

Бо я в першому і другому варіантах виберу різне :)
Звісно, перший, не самий же цукор, його можна і без паски їсти :-)

Я з жахом думаю про те, що скоро вимкнуть батареї, бо на Пасху буде вже дуже тепло :). А в хатах, як і завжди, буде холодніше, ніж назовні :)
У нас автономне опалювання - окремий газовий котел у кожній квартирі. Як на мене - дуже зручний варіант. Кожен гріється як бажає. Щоправда температуру води в крані регулювати - потрібно призвичаїтися)))

Доброго ранку! І нам добра :кава:

487207767_1219178952912459_2682012712415783086_n.webp

Це шикарний варіант, але зараз вже не роблять такого. Хоча з іншого боку він більш небезпечний.
Чого не роблять? В деяких новобудовах таке робили одразу. А в деяких містах можна було таке робити і в старому жилому фонді

Єдине, що красивіше за сукні у цьому серіалі, так це капелюшки :любов:
Звісно, це вбрання, модернізовані сучасними дизайнерами, але все одно.

Чого не роблять? В деяких новобудовах таке робили одразу. А в деяких містах можна було таке робити і в старому жилому фонді
Знаю, що можна було, а потім заборонили.

Як це називається? Мені коштує неабияких зусиль, щоб випхнути себе на тренажери, але коли я там, що так подобається, що і йти не хочеться, і думаю, що ходитиму кожного дня.
Це лінь?

Як це називається? Мені коштує неабияких зусиль, щоб випхнути себе на тренажери, але коли я там, що так подобається, що і йти не хочеться, і думаю, що ходитиму кожного дня.
Це лінь?
Це адреналін чи щось подібне, який з'являється коли ти робиш вправи:) Залежність :ги:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу