Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В мене вчора якось вийшло, я не конвертувала. Це якось пов'язано з внутрішньої пам'яттю, воно оте все показує як за матовим склом, його не можна обрати.мені теж щоб дудєлку завантажити прийшлося переконвертувати в mp3
може там щось треба вибрати у якому форматі зберігати?
Капецьшось якісь нелюдські експерименти над людьми![]()

Дратує. Але мене останнім часом все дратує. Відчуваю що можу вибухнути. Тому уникаю товаристваЗбиралася повишивати, і вже годину мудохаюся з телефоном! ?
До речі, вас не дратує, коли на тел кажуть тіліпон? По приколу, звісно, кажуть.

Мене дратувало завжди.Дратує. Але мене останнім часом все дратує. Відчуваю що можу вибухнути. Тому уникаю товариства![]()
Це змова!Конвертер теж не бачить![]()
Я записала в ТГ, огг. А де це місце, де форум може побачити, я не знаю.Я записував диктофоном (додаток на смартфоні). Потім скопіював файл туди, де побачить форум. Записалось з розширенням .aac і форум відмовив. Сказав, що прийме .mp3 або .ogg. Обрав у лаштунках диктофона MP3.
Так, все змовилося мене дратувати. Я вчора мабуть витратила останні сили, тож сьогодні вже не дратуюся - нічим. Але мені дуже не подобаєтьсяЦе змова!

Дуже розуміюне дратуюся - нічим. Але мені дуже не подобається![]()

Так узнайЯ записала в ТГ, огг. А де це місце, де форум може побачити, я не знаю.

Він бачить лише завантаження, які були зі сторонніх ресурсів. Мої відео чи аудіо не бачить. Матове скло.Так узнай
Коли тицяєш Завантажити... форум куди дивиться?
Тобто ні. Він бачить лише книгиВін бачить лише завантаження, які були зі сторонніх ресурсів. Мої відео чи аудіо не бачить. Матове скло.

А де знаходяться ці завантаження, які були зі сторонніх ресурсів? Якщо до них у компанію підкинути потрібний файл?Він бачить лише завантаження, які були зі сторонніх ресурсів. Мої відео чи аудіо не бачить. Матове скло.
Ну, тоді до книг підкинь.Тобто ні. Він бачить лише книги![]()
Ні, не бачить. Я вже куди тільки їх не підкидала. До речі, там і книг нема, самі назви тек, воно там живе своїм життям.Ну, тоді до книг підкинь.
Ну хоч щось і з того, що бачить, можна тицьнути? Можеш знімок екрану показати?Ні, не бачить. Я вже куди тільки їх не підкидала. До речі, там і книг нема, самі назви тек, воно там живе своїм життям.
Я ж кажу - це проблема цього тел. Може налаштування.
Але ж якось я вчора це зробила. І це точно було з цього тел.