Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Чула похвальні відгуки від чоловіків.
Я, мабуть, після цього постаралася б триматися якнайдалі від цих чоловіків :) Якщо їм таке могло сподобатися.. Хто зна, що ще їм може прийти в голову? :-)

Нашестя пухнастих шкідників.

Як ви вважаєте, що тут намалювалося? :)

IMG_20241024_230818.webp

Ваші розмови про кіно нагадали мені анекдот (перекладено автоматично).

Криза. Сидить вдома композитор. Роботи немає. Грошей немає. В холодильнику остання сосиска — тоска. І тут дзвінок. Дзвонить приятель — режисер: — Слухай, мені тут до фільму потрібна тема для титрів. За тиждень щось простеньке зробиш? Прем'єра вже за два тижні. — Та без проблем! Тільки розкажи, про що фільм, щоб я з музикою не промахнувся. — Та не переймайся — там взагалі музики немає. Тема потрібна лише для титрів. Ну уяви: листочок падає з дерева зигзагом на мокрий асфальт, і коли долітає до землі — починаються титри й грає твоя тема. — Ок. За тиждень зроблю!

З головою поринув композитор у роботу. Давно нічого не писав, та й халтурити не любить. Ночами не спав… Загалом, через тиждень тема була готова. Дивовижна, гарна музика — хоч завтра на «Оскар» відправляй. Відправив режисеру. Той відповів, що все окей, і запросив на прем’єру за п’ять днів…

Приходить композитор на прем'єру — зал порожній. Тільки на гальорці сидить літня парочка. Років по 65. Ну, думає композитор, зрозуміло — ліричні фільми зараз не в моді. Нікого, крім стареньких, не цікавлять… Сів він на другий ряд. Світло згасло, і почалося. З перших кадрів — справжня ****уха. На фоні природи мужик з самозабуттям тягне тітку. Далі — більше: ще одна парочка підійшла, помінялися… Потім до «відпочиваючих» підтягнулися інші, і на екрані розгортається повномасштабна групова сцена. А далі взагалі собака прибігає — здоровенний данський дог. Спочатку собака всіх «обробила», потім всі — собаку. І так далі в тому ж дусі…

І тут камера дає крупний план, потім наїжджає на дерево, на листок, листок зривається і падає зигзагом на землю, звучить неземна, дивовижна тема й ідуть титри. Загоряється світло… Композитор сидить у шоці, червоний як помідор. Вуха горять. Думає: «Ну режисер, ну підставив! Це ж треба так зганьбитися! Що люди про мене подумають! Жах!» Підводиться з місця і з цими думками йде до виходу. І тут помічає, що літня парочка сидить у передінфарктному стані й дивиться на нього… Думає: «Незручно як… А вони що про мене подумають? Треба щось сказати…»

І каже, звертаючись до парочки: «Музика моя!» А вони, продовжуючи дивитися на нього скляними очима, відповідають: «Ага… а собачка наша…»

Може це кожен день таке. Просто всі не в курсі.
Звісно, що кожен день таке. Кругообіг перевтілень в природі.

Але я люблю подуркувати і поприкидатися дівчинкою, яка кліпає довгими віями на блакитному оці. (Так же прикольніше). :)

Звісно, що кожен день таке. Кругообіг перевтілень в природі.

Але я люблю подуркувати і поприкидатися дівчинкою, яка кліпає довгими віями на блакитному оці. (Так же прикольніше). :)
"“На синем глазу” — російська приказка, яка означає говорити або робити щось із повною впевненістю, без сорому чи вагань, навіть якщо це неправда або абсурд. Схоже на українські вирази “з поважним виглядом” чи “з кам’яним обличчям”."

Ніколи не чув такого поки з ХФшниками не здибався.

А на заході України кажуть "в мЕні"? Бо мені здається, що так ніде не кажуть.

"“На синем глазу” — російська приказка, яка означає говорити або робити щось із повною впевненістю, без сорому чи вагань, навіть якщо це неправда або абсурд.
"На голубом глазу" - все вірно, смисл такий, але я його доповнила "довгими віями" і тепер вираз має інший смисл :-)

поки з ХФшниками не здибався.
:іржач:
Ти тут взагалі розбестився.

Назад
Зверху Знизу