Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
такий чи не такий
Згадалася пісенька, яку ми співали в школі, десь так в третьому класі :)

Ось думаю тепер, в якому же стані той журавель перебував після коноплі. :D

зи. А ще думаю: "пісня не з текстом, а під_текстом" :)

Ми з Ірою і раніше не сходилися в думках щодо цього виразу :)
Та ні, чого ж... Чи може я не пам'ятаю? Взагалі-то я цей вираз раніше не знала, а з тобою мова зайшла, то тепер знаю, Гугл каже, що це означає робити щось, прикидаючись незнаючим та наївним. А в тебе інша думка? Твоя фраза про похлопати довгими віями до цієї трактовки дуже пасує.
Приклади, які навів Айвенго, то інше: поважний вигляд і кам'яне обличчя мають зовсім інші значення, там наявністю і не пахне.

Та щоб покидькам кишки назовні вивернуло, щоб їм бачити як їх лівер свині їдять

IMG_6219.webp

Вітаю!
Знов досипала в торбинку, прошу зайти полайкати, будь ласочка.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вітер намагається відірвати балкон і виє. Гаррі виє під балконом, бо зачинено, а йому треба. Задовбавшися це слухати, відчиняю двери - Прошу!
Гаррі вилітає на балкон кричущою чайкою, отримує вітром по дупі та вухах, роздувається як риба-куля та вноситься назад у квартиру. Біжіть до мисок - Жеееерти, у мене стреееес, там страшне, нащо ти мене тудааааааа!!!!! :кіт:

Вітер намагається відірвати балкон і виє. Гаррі виє під балконом, бо зачинено, а йому треба. Задовбавшися це слухати, відчиняю двери - Прошу!
Гаррі вилітає на балкон кричущою чайкою, отримує вітром по дупі та вухах, роздувається як риба-куля та вноситься назад у квартиру. Біжіть до мисок - Жеееерти, у мене стреееес, там страшне, нащо ти мене тудааааааа!!!!! :кіт:
Це ж про мою кішку!!! Тільки чого це вона раптом Гаррі? :D

Назад
Зверху Знизу