Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Знайшла, читаю. Дійсно, добре пише Наомі Новік. Ця конкретна книга, до речі, отримала премію "Неб'юла", для любителів фантастики/фентезі це дещо значитьЧитаю цікаве фентезі. Дуже якісно написано! "Ті, що не мають коріння".
Підніжку, коли мимо буде човгатиОце якби ще щось зробили з тими, хто ходить по вагонах та співає *****ською. Бісять.
Та я вже думала, що наступного разу вийду за нею і буду погрожуватиПідніжку, коли мимо буде човгати
Теоретично, мабуть, треба викликати начальника потягу, чи транспортну поліцію. Писати заяву, складати протокол. Але це теоретично. Бо всі хочуть скоріше доїхати до своєї зупинки, а не кататися по колу, поки знайдеться той начальник...
О, ти таки поїхала у село.по вагонах
У мене теж є декілька такихДоброго ранку! Доброго дня!
![]()
( Картинка не моя, з інета)
То де спіймала інтернет?О, ти таки поїхала у село.Тінь під деревами, квіти, відсутність сусідів з їхнім іржанням..
Зи. Я це написала півдня тому, а відправити не могла, інет скінчивсяЧекала, коли спека вщухне і можна буде вийти
![]()
Все дуже банально: магазин з терміналом.. До речі, для користування месенджерами, зокрема тг, він залишався, а ось на ХФ - то вже дзуськи. -)То де спіймала інтернет?
Ще не поїхала, завтра зранку збираюся, бо вдень у вагоні можна спектися. А співають у метро.О, ти таки поїхала у село.Тінь під деревами, квіти, відсутність сусідів з їхнім іржанням..
Зи. Я це написала півдня тому, а відправити не могла, інет скінчивсяЧекала, коли спека вщухне і можна буде вийти
![]()
Пафосно? Можливо є трохи. Але кохати а українській мові означає цілеспрямовану дію людини до людини переважно. Якщо змінити термін кохання на любов, то вже буде більш зрозумілим як на мене. Любити можна дитину, тварину, дім, місто, країну- да спектр душе широкий. Погодьтеся, це додає життю не тільки сенс але й смаку такожХотілося б цю цитату зробити безадресною, щоб поміркувати теоретично. Ну да ладно.
Це дуже пафосно
Що може замінити? Спільні інтереси, спільні погляди на життя, психологічний і побутовий комфорт від проживання разом. Втім, люди все це і називають коханням, мабуть, щоб не ламати голову над складовими частинами![]()
ТакКартини дуже живі та неймовірні. Не знаю як вам це вдається але результат неймовірний
ДякуюТакКартини дуже живі та неймовірні. Не знаю як вам це вдається але результат неймовірний
НП? Так подивись на трекері по номеру звідки вонаМені знову повідомляють про якусь посилку. Що відбувається?Чи це та ж сама повернулася назад, а тепер знову сюди?
![]()