Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Відкрила нове поєднання смаків. Не дуже люблю смак гречки, як і вареної риби. Але разом це виявилася доволі прийнятна їжа :)
Поясни докладніше.. Що, невже взяла і ні з того, ні з сього зварила рибу з гречкою? :)

Лена, покажися. Ми скучили за тобою :) Я зараз їла морозиво з кавою (нормальною, меленою). А ти що робиш? Після своїх подвигів у прибиранні :)
Після таких подвигів я зазвичай лежу:) Зараз з мороженим та серіалом:) День як день, як вчора писал Айвенго про буддиста "день як день, рублю дрова, ношу воду!" Чи якось так. Мені сподобалась думка:)

Якщо я правильно розумію, то "десь" не треба напружуватися, там душі у такому стані, що їй нічого не треба, тож нірвана автоматична, а на землі це ще треба докласти неабияких зусиль :-)

Останнє редагування:
Поясни докладніше.. Що, невже взяла і ні з того, ні з сього зварила рибу з гречкою? :)
Як це ні з того ні з сього? :-) Я ж на дієті :) Просто раніше разом ці продукти не їла. Не разом зварені, а поєднані в готовому вигляді :)

День як день, як вчора писал Айвенго про буддиста "день як день, рублю дрова, ношу воду!"
А в мене не день як день. Бо я ж була захоплена аж двома речами - Морозенком і книжкою, а тепер першого вже набридло дивитися, бо багато однакового (хоча дати та імена як не могла запам'ятати, так і не змогла :-)), а книжку вирішила покинути, бо почало вернути від тієї чернухи, хоча сюжет цікавий. Отже в мене нема на сьогодні задоволень :( Ще й дієта.
Я прийшла до висновку, що залежність викликають емоції від будь-чого. Неважливо чи це задоволення від смачної їжі, чи стосунки, чи захоплення книгою, чи навіть певною програмою. Якщо отримуєш якийсь час задоволення від цього, то коли втрачаєш, починається "ломка".

Якщо я правильно розумію, то "десь" не треба напружуватися, там душі у такому стані, що їм нічого не треба, тож нірвана автоматична, а на землі це ще треба докласти неабияких зусиль :-)
Ти напевно хочеш якийсь вічний задоволений стан, а його немає.

Ти напевно хочеш якийсь вічний задоволений стан, а його немає.
Та ні, вічний ні. Це я думаю про твою фразу. Вважаю, що нірвана саме "там", а тут вона просто можлива періодично. Так було б коректніше сказати.

Книжку вирішила покинути, бо почало вернути від тієї чернухи, хоча сюжет цікавий. Отже в мене нема на сьогодні задоволень
Так почати читати щось таке, що гарантовано сподобається :)
У мене це магічні академії і попаданки :)

А, ще про отбори цікаво :ги: Хоча, звісно, ніяких отборів у середньовіччі не було, це суто сучасне явище :-) Цікаво, бо це змагання якесь, усі біжать до фінішу :)
Я прийшла до висновку, що залежність викликають емоції від будь-чого. Неважливо чи це задоволення від смачної їжі, чи стосунки, чи захоплення книгою, чи навіть певною програмою. Якщо отримуєш якийсь час задоволення від цього, то коли втрачаєш, починається "ломка".
:угу:

Та ні, вічний ні. Це я думаю про твою фразу. Вважаю, що нірвана саме "там", а тут вона просто можлива періодично. Так було б коректніше сказати.
Це все умовно. "Тут", "там".
Це якраз ніяк встановити неможливо, є воно те "там", чи ні. Суцільні ігри розуму.

Так почати читати щось таке, що гарантовано сподобається :)
А де ж його взяти? Ця книга була дуже цікава, ті, що в мене є в читалці, її не перевершать. А інші завантажити нема звідки, та і як їх знати? Я змушена зараз читати повторно те, що читала колись. Тут можна порадіти, що погана пам'ять :-)

Це все умовно. "Тут", "там".
Це якраз ніяк встановити неможливо, є воно те "там", чи ні. Суцільні ігри розуму.
Ну, тут згодна. Значить твій посил був на кшталт "не ждітє чуда, чудітє самі"? :)

А де ж його взяти? Ця книга була дуже цікава, ті, що в мене є в читалці, її не перевершать. А інші завантажити нема звідки, та і як їх знати?
А флібуста? Там же є рекомендації по жанрам.

Мені, до речі, на сайтах аудіокниг підсовують схоже на те, що я вже слухала :-) Я погоджуюся, слухаю трохи, чи підійде.. Добре, що за моєю улюбленою тематикою авторок дуже багато, і відповідно книг у них:)

Ну, тут згодна. Значить твій посил був на кшталт "не ждітє чуда, чудітє самі"? :)
Це не посил, це особисто моє. А в кого які плани і задачі це теж особисто.
Я свого нічого не придумав як завжди.
Люди наукові статті пишуть

КОНЦЕПЦИЯ ТОЖДЕСТВА САНСАРЫ И НИРВАНЫ В УЧЕНИИ МАДХЬЯМИКОВ
Родичева И.С.

Статья посвящена рассмотрению концепции тождества сансары и нирваны в учении мадхьямиков. Опираясь на труды ведущих востоковедов, автор ставит цель классифицировать основные определения термина «нирвана», а также выявить смысл тождества сансары и нирваны на основе этимологического анализа данных понятий в учении мадхьямиков.
Ключевые слова: нирвана, сансара, пустотность, Мадхьямака, Праджня- парамита, тождественность, адвайта, клеша, бхавачакра, авидья.

А флібуста? Там же є рекомендації по жанрам.
В мене нема ноута.
Це не посил, це особисто моє.
Так, варто було назвати це не посилом, а фразою :угу:
Люди наукові статті пишуть
Оце мені дуже дивно. Чому саме - про це всі мої попередні пости.

Назад
Зверху Знизу