Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я сама уже знайшла, просто не в курсі була, що ти потурбуєшся :)

Там небагато виявилося..
В цілому - не переконали. Основне: оскільки нірвана пустотна, і дхарма (універсальний закон буття) теж пустотна, то це одне й те ж. Не переконує мене цей логічний ланцюжок:)

В мене нема ноута
І в мене зараз нема, все телефоном :)
Спробувала )) з телефона це майже неможливо, літери - як дрозофіли. Може на роботі погляну, якщо спека не завадить ))
Збільшувала шрифт, повертала текст (тобто разом з телефоном) на 90 градусів.

Доброго ранку! Бути добру! :кава:

OIG1.V4.3vq5oHnUQF5Kta..webp

В цілому - не переконали. Основне: оскільки нірвана пустотна, і дхарма (універсальний закон буття) теж пустотна, то це одне й те ж. Не переконує мене цей логічний ланцюжок
О, можна не читати :-)

Ти ж знаєш, що я не читаю книги з телефона
А ти пробувала і не сподобалося, або не читаєш тому, що не читаєш і все тут? :) Додаток Букрідер. Дуже добре відтворює ефект паперових сторінок. Можна вибрати бажаний тон. Не бісить :)

Доброго ранку! Бути добру! :кава:

OIG1.V4.3vq5oHnUQF5Kta..jpg
Чудово! ❤️
Ти уявляєш, вчора в рекомендаціях щодо спеки, яка нас таки накрила, було написано: обмежте споживання кави! Ага, зараз. А жити тоді як? 🙄

А ти пробувала і не сподобалося, або не читаєш тому, що не читаєш і все тут? :) Додаток Букрідер. Дуже добре відтворює ефект паперових сторінок. Можна вибрати бажаний тон. Не бісить :)
Обговорювали це. Не подобається. З читалкою не можна ставити на одну сходинку, який би додаток то не був, телефон - це телефон, в нього відблискує екран і він малий за розміром.

Я би, звісно, таки хотіла б, щоб ти теж почитала :) Може, ти знайдеш в їхніх аргументах не те, що я, а щось переконливе :)
Це навряд, бо я ж і вчора з цим не погоджувалася, то думала перегляну, бо цікаво які аргументи, щоб таке стверджувати. Але я буду налаштована дуже скептично, тож якщо ти не знайшла, то я й поготів.

Назад
Зверху Знизу