Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добро з нами:кава:

OIG1765.webp

сидів у позі саксаулу
на йозі мовчки ярослав
а що подієш якщо лотос
не встав
Тепер залишився лише збій у "якщо". Воно тут не дуже помітно, в крайньому разі можна і залишити, мабуть, якщо зовсім ніяк не виправляється. Але краще все-таки виправити :)

Тепер залишився лише збій у "якщо". Воно тут не дуже помітно, в крайньому разі можна і залишити, мабуть, якщо зовсім ніяк не виправляється. Але краще все-таки виправити :)
а що казати коли лотос
не встав

:D

а що лишається як лотос не встав
або
а що лишається раз лотос не встав

• Це лайк!
Реакції: E.N
Поясніть жарт :)

акелу порішила скоро
тепер настав твій час каа
бо в індії високі гори
аа
© ай эм

сидів у позі саксаулу
на йозі мовчки ярослав
а що лишається як лотос
не встав
Тепер ідеально :) 🌵 (кактус, бо смайлика-саксаула нема) :-)

Що мені подобається в "Чорних вітрилах" - у них воскресають герої, за якими погорювали глядачі :клас:

• Це лайк!
Реакції: E.N

акелу порішила скоро
бо в індії високі гори
аа
© ай эм
Мені в цьому порошку нічого не зрозуміло. Ні який зв'язок між наміром когось укокошити і висотою гір, ні хто конкретно порішила, але чомусь смішно. 🙄

Тепер ідеально :) 🌵 (кактус, бо смайлика-саксаула нема) :-)

Що мені подобається в "Чорних вітрилах" - у них воскресають герої, за якими погорювали глядачі :клас:
Ти про Біллі? Ну мі же все знаємо, що він помер від удару внаслідок пияцтва:пиво2:

Мені в цьому порошку нічого не зрозуміло. Ні який зв'язок між наміром когось укокошити і висотою гір, ні хто конкретно порішила, але чомусь смішно. 🙄
Уявила як змія Каа запускють з гори :рл:

акелу порішила скоро
бо в індії високі гори
аа
© ай эм
Можна притягнути, що ватажка, що промахнувся, завжди вбивають із задоволенням. Після Акели – Каа перший заступник, тобто другий у черзі.
Чому саме гори - може пропонується скидати

Ти про Біллі? Ну мі же все знаємо, що він помер від удару внаслідок пияцтва
Так-то воно так.. Але ж автори сценарію не дуже-то додержуються безсмертного твору Стівенсона :-)
А доктор Лівсі з'явиться хоч в якомусь сезоні? :)

Так-то воно так.. Але ж автори сценарію не дуже-то додержуються безсмертного твору Стівенсона :-)
А доктор Лівсі з'явиться хоч в якомусь сезоні? :)
Доктора поки не бачила. Але ще один знайомий нам герой з'явився:) Доктора може й не бути. Це ж все за довго "до". Молоди роки :D

Назад
Зверху Знизу