Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення

Вкладення

• Clipboard02.webp
    Clipboard02.webp
    24.8 КБ · Перегляди: 27
Що може бути логічного в йобнутій дівці, яка скаче по лісу, чмирить вовків і чомусь співає про африканські гори оот такої вишини? тут логіки рівно стільки ж, скільки в фільмі, в тому і прикол.
Порох чудовий.
Нарешті до мене дійшло :іржач: Я ж не розуміла, що то розповідь від імені червоного капелюшка. Якби було крокодила чи бегемота, то може б і здогадалася, а Акелу - нізащо :-)

Нарешті до мене дійшло :іржач: Я ж не розуміла, що то розповідь від імені червоного капелюшка. Якби було крокодила чи бегемота, то може б і здогадалася, а Акелу - нізащо :-)
Так саме для цього там і гори - шоб було зрозуміло, від чиєго імені розповідь

Мені сьогодні краще ні про що не думати :іржач: бо я вирішила, що 3 год - це ж менше, значить раніше :-)
Все, мовчу :-) Я сьогодні взагалі цілий день рву малину і роблю малиновий сік, мені ваша розумова праця протипоказана :-)

Графік дуже напружений: їсть, спить, гуляє. А я його слухаю: чи оре, щоб нагодували; чи кричить, щоб випустили; чи верещить на чергового кота і я біжу його рятувати.

Графік дуже напружений: їсть, спить, гуляє. А я його слухаю: чи оре, щоб нагодували; чи кричить, щоб випустили; чи верещить на чергового кота і я біжу його рятувати.
Бідна тваринка, має ненормований робочий день ( Молоко хоч отримує за шкідливість?

Коли мій Гаррі нападає на Генрі, той також верещить як різаний: "Господарі, рятууууйте! Хуліган життя лишаєєєє!!!" :D
При цьому навіть не намагається відбитися, хоча неодноразово лупцював Гаррі по нахабної чорної морді :D
Тобто, для нього важливо, щоб его гуртом рятували:D

Після тих ягід весь час хочеться їсти.

Коли мій Гаррі нападає на Генрі, той також верещить як різаний: "Господарі, рятууууйте! Хуліган життя лишаєєєє!!!" :D
При цьому навіть не намагається відбитися, хоча неодноразово лупцював Гаррі по нахабної чорної морді :D
Тобто, для нього важливо, щоб его гуртом рятували:D
Дуже хотілося б двох котиків. Чи двіх кішок. Але боюся саме цього, що будуть битися, виясняти стосунки, гарчати/волати.. :)
(у подружки усе життя кішки, 3-4 шт, - ніколи не миряться :незрозумію: )

Дуже хотілося б двох котиків. Чи двіх кішок. Але боюся саме цього, що будуть битися, виясняти стосунки, гарчати/волати.. :)
(у подружки усе життя кішки, 3-4 шт, - ніколи не миряться :незрозумію: )
Та ні. Це буває регулярно, але це не системний мордобій. Зазвичай це гра. Але коти таки створіння, що ігри в них схожі на спробу вбивства :D Головне не бути на шляху коли один гонить другого :D

Як ви щодо поспілкуватися 5-10 хвилин? :ги:

Ось так ви?.. :мораль: Зараз як візьмуся за книжку - і все! Не побачите мене до вівторка! :хмммм: :ги:

Сір! Кидай блогерів, ходи сюди! :-)

Назад
Зверху Знизу