Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тепер точно скоро піде. Я от тільки думаю чи поведеться на провокацію. Її б спочатку чимось смикнути, щоб потім зі мною точно спрацювало. Хоча якщо не спрацює, то ще потім піддам пари.
Тю, так піди і напиши якийсь пост під Ольховською ) Точно смикнеться )

Бачили? Вкид від Римми.

миколу зрадила дружина
купила замість пива квас
ще й виправдовується стерво
що він не так все зрозумів
© Муля
в принципі є імовірність, шо вона просто написала вірш. Може ми вже додумуємо зайве

Тю, так піди і напиши якийсь пост під Ольховською ) Точно смикнеться )
Я так і збираюся зробити, в мене навіть є дуже гарна ідея. Але не впевнена, що це її спровокує, бо я ж в останньому коменті надавила на почуття провини, і, здається, це мені вдалося, бо вона ж замовкла після того. Так що, можливо, буде триматися тепер ) Хоча як бачимо з вірша, вона не покинула своїх намірів, але перед людьми може робити вигляд, що вона втихомирилася.

Останнє редагування:
Вона так жонглювала цією фразою, що це не може бути збігом. Тобто тут два останні рядки з її спіча. Хіба що без стерви.

Вони так притомили разом з Горовою отим своїм "правильно-неправильно зрозуміли". Є чудова фраза: "Я відповідаю за те, що говорю, але не відповідаю за те, що ви чуєте".

Вона так жонглювала цією фразою, що це не може бути збігом. Тобто тут два останні рядки з її спіча. Хіба що без стерви.
Теоретично (не наполягаю, а просто озвучую варіант), могло просто в голові засіісти і автоматично вставитись в вірш. Але я просто розмірковую

Теоретично (не наполягаю, а просто озвучую варіант), могло просто в голові засіісти і автоматично вставитись в вірш. Але я просто розмірковую
Навіть якщо так сталося, то вона ж розуміє, як це виглядає. Тобто тут намір однозначно є.

Доброго ранку! Добра поряд :кава:

OIG3.webp

Назад
Зверху Знизу