Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
сидять у ванной та пошепки лаються хто виненЗаписку забрали. Коли він прийшов з роботи, вона викрикнула обурено одну фразу, а потім він пішов у душ. Я так уявила, що це була фраза: ось подивися, що написали!
Далі буде...
Ні, вони кудись пішли, то може там це з'ясовували, щоб я не чуласидять у ванной та пошепки лаються хто винен![]()
Стогнуть?Ну що ж... Записка їх не злякала![]()
Та вже... ВідстогналисяСтогнуть?![]()
А вони як - дуетом, чи кожен свою партію веде?Та вже... ВідстогналисяАле звук не зменшили. Тож нема надії, що зменшать і під час сварок.
Ні, його взагалі майже не чути по життюА вони як - дуетом, чи кожен свою партію веде?![]()
Коротше, найважливіше, що тобі треба з ремонту - щось звукопоглинаюче на стелю чіпляти.Ні, його взагалі майже не чути по життюу ****і не чути зовсім.
Взагалі-то я б ще потерпіла, але сьогодні прокинулася через них о пів на сьому, бо шумлять зранку, та ще й ця маруся щось криконула, і я вже пере тим як вставати, лише пів години подрімала. Ото мене й спонукало до записки.
Я думала про підвісну, можна ж на стелю прикріпити скловату, а потім підвісну, вона все одно забирає десь 5 см.Коротше, найважливіше, що тобі треба з ремонту - щось звукопоглинаюче на стелю чіпляти.
**Що робити, якщо сусіди ходять у цеглах замість взуття? Мабуть, найпоширеніша і найгірша скарга. Вдень ще якось виходить змиритися з гуркотом зверху, але ранок і вечір під звук цегли, що падають, і перекочування бетонних циліндрів вганяє в тугу. На жаль, стелі часто стають джерелом проблем. Якщо переговори з сусідами і прохання постелити на плиткову або кам'яну підлогу килим не допомогли, доведеться вирішувати питання самостійно - робити стелю, що звукоізолює.
Монтаж таких стель ведеться за допомогою особливого кріплення – вібропідвісів. Вони "не пускають" звуки в товщу нової стелі, закривають вібрацію. Там монтується каркас, а нього вставляють звукопоглинаючі матеріали. Основні матеріали для цих конструкцій – гіпсокартон, мінеральна вата, пінополіуретан. Звичайно, висота буде «з'їдена» - мінімум 8 см, плюс декоративне оздоблення, зате чутність зверху істотно зменшиться або зникне взагалі.
Непогано знижують шум натяжні стелі, але для них потрібно підбирати акустичну полівінілхлоридну плівку із звукопоглинаючого матеріалу.
Вам нема чого робити в цій темі. Ваші дописи нікому не цікаві.
Значить у мене зашорений світогляд. Можете висловлювати свої думки в інших темах.Сефіда та Нужно падумать вам заперечить з тезою, що відкритість думок - це запорука незашореного світогляду
Доброго ранку, всім потрібного добра
![]()
Тільки що кішку шукала. Я взагалі-то нещодавно її на руки брала, тобто бачила. А потім пішла знімали білизну з лоджії, те, се.. дивлюся - кішки ніде нема. Позаглядувала під ліжко, перевірила усі підвіконня, шафи.. -
Мац-мац - нема киць-кицьКоти з інших країн не зрозуміють вашої мови й не будуть відгукуватися на ваше "киць-киць". Щоб у вас все ж таки був шанс звернути увагу іноземного пухнастика, ми підготували для вас міжнародний котячий словник звертання.
Якщо б я була кішкою, нізащо на міц-міц, ти більше на кірі-кірі не відгукнулася б
- Україна – "киць-киць-киць" чи "кицю-кицю-кицю"
- Польща – "кіча-кіча"
- Чехія – "чі-чі-чі"
- Латвія – "мінка-мінка-мінка" чи "міці-міці-міці"
- Литва – "кац-кац-кац"
- Естонія – "кісю-кісю-кісю"
- Молдова – "піс-піс-піс"
- Угорщина – "циц-циц-циц"
- Болгарія – "мац-мац-мац"
- Сербія – "мац-мац-мац"
- Греція – "пс-пс-пс"
- Італія – "мічу-мічу-мічу" чи "мічо-мічо"
- Іспанія – "місу-місу" чи "міні-міні"
- Франція – "міну-міну-міну"
- Німеччина – "біз-біз-біз" чи "мітц-мітц"
- Швейцарія – "міц-міц-міц"
- Голландія – "пуш-пуш"
- Англія – "пус-пус-пус" чи "м'ю-м'ю"
- США – "кіті-кіті-кіті"
- Канада – "кірі-кірі-кірі"
- Аргентина – "мішь-мішь"
- Нова Зеландія – "кіті-кіті-кіті" чи "пус-пус-пус"
- Японія – "шу-шу-шу" чи "ойде"
- Китай – "мі-мі-мі" чи "ц-ц-ц"
- Ізраїль – "пс-пс-пс"
- Єгипет – "пис-пис-пис"
- Грузія – "піс-піс"
- Азербайджан – "пшіт-пшіт-пшіт" чи "піш-піш-піш"
- Іран – "пс-пс"
Ще "ойде" - "гарне" слово для котів.
![]()
Дивлюся на цих дівчат у м'яких пухнастих светрах на картинках ШІ, і розумію, що хочу собі такийЧудово прикрашена ялинка. А моя дівчина вирішила сьогодні попити кави сама, поки коте там милується ялинкою
![]()