Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А краще ніж два кота - це три кота?
Не наважуюсь поки що. Хоча мені вже натяки робили неодноразово.
Все забуваю відповісти віршиком:

до тебе ніжно пригортаюсь
чого б мій любий ти хотів
відповідаєш трохи більше
котів
©️Хлібчик
:ги: :кіт:

Доброго ранку, добра та настрою! :кава:

OIG09.webp

Так. Хоча є вірогідність, що після цього будуть галасувати навмисне. Але ж треба було відкрити людям очі :-)
До сусідів моєї приятельки, які вічно кричали та ****увалися, викликали поліцію. З формулюванням – дуже страшно кричить жінка, відбувається щось жахливе.
Як пошепотіло.
Приятелька каже, що то не вона викликала:D

До сусідів моєї приятельки, які вічно кричали та ****увалися, викликали поліцію. З формулюванням – дуже страшно кричить жінка, відбувається щось жахливе.
Як пошепотіло.
Приятелька каже, що то не вона викликала:D
Візьму на замітку :) Але я припускаю, що вони справді не знають що аж так чути. Хоча враховуючи яка репетлива ця маруся, її ніщо не зупинить. То такий характер. Крім того, вона весь час вдома, чи навчається чи просто не працює... то уяви як їй нудно. А тут розвага - чоловік з роботи прийшов і можна відірватися :-)

Доброго ранку, добра та настрою! :кава:
Мій сьогодняшній коте вирішив взагалі без хазяйки обійтися. :-) Посадовив біля себе ляльку, сказав мовчи. Я тут володар! Все моє, що хочу те й візьму :-)

лялька різдво.webp

І склеєні клеєм, який як резина,
Не забувай дивитися по боках, коли в метро - на предмет купити клей момент :)

зроблять орієнтовно в п'ятницю. Довго
Еге ж :хмммм: Взагалі-то недовго, але це коли все норм. А коли некомфорт, кожен день довгий.

забувай дивитися по боках, коли в метро - на предмет купити клей момент :)
Секунда :-) момент довго сохне )) про метро я якраз і не подумала, але тут вже й до п'ятниця недалеко, а може і раніше буде, бо в мене ж лінзи є, замовляти не треба, а продавець написала на замовленні "терміново!" :)

:угу:
:-) момент довго сохне )) про метро я якраз і не подумала, але тут вже й до п'ятниця недалеко, а може і раніше буде, бо в мене ж лінзи є, замовляти не треба, а продавець написала на замовленні "терміново!" :)
Ти казала, сьогодні віддаси в роботу?

Дивлюся 7 серію 1 сезон. Схоже настільки, що скоріше ще один сезон Королівства нагадує :-) Та ж сама Нортумбрія, Мерсія. Естельстан, Етельвольф і таке інше :-)
Тільки головний герой мені попередній більш сподобався (хоча у Александра Дреймонда трохи замалий ніс, як для чоловіка, на мій смак :-) ). Коли маленький ніс, чоловіки виглядають якось інфантильно.
А у цього все немовби гарне, (він ще й блондин з блакитними очима, як Іра любить :) ), але мені не дуже подобається його вічна усмішечка. Той був серйозний, коли справи були серйозні. А цей прикалується, як якийсь майстер дзен :-)

Дивлюся 7 серію 1 сезон. Схоже настільки, що скоріше ще один сезон Королівства нагадує :-) Та ж сама Нортумбрія, Мерсія. Естельстан, Етельвольф і таке інше :-)
Тільки головний герой мені попередній більш сподобався (хоча у Александра Дреймонда трохи замалий ніс, як для чоловіка, на мій смак :-) ). Коли маленький ніс, чоловіки виглядають якось інфантильно.
А у цього все немовби гарне, (він ще й блондин з блакитними очима, як Іра любить :) ), але мені не дуже подобається його вічна усмішечка. Той був серйозний, коли справи були серйозні. А цей прикалується, як якийсь майстер дзен :-)
Вікінгив?

Люди кажуть, що форма та розмір носа чоловіка, то видсилка до форми й розміру їх статевого органу :D

Останнє редагування:
- Що таке просвітлення? Це щось таке буддійське, так? Але навіть у буддистів щодо цього єдиної думки немає. Чому бірманське просвітлення так сильно відрізняється від тибетського?
– А вони відрізняються?
- Ще й як. Японський дзен-майстер здається бірманському вчителю людиною, яка навіть не ввійшла у потік. Для тибетського бонпо обидва гуляють десь у темряві. Коли монах-теравадин слухає на ютубі англомовний дзогчен, він вважає, що це косметична психотерапія-лайт для домогосподарок. А до нього самого в цей час крадеться сивобородий індус, щоб звинуватити його в дуалізмі... Всі ці просвітлені чоловіки б'ють один одного канделябрами по голених черепах багато тисяч років.
- Але ж наприкінці вони приходять до того ж самого?
- Хто тобі сказав?!
(с)

Не поталанило їх ****ітянкам
Або навпаки :)

В групі з жіночої ****уальності вчора одна дама питала, що їй робити, бо їде до раніше тільки віртуального знайомого, який ну дуже вже "обдарований" в цьому сенсі. Більшість радить запастися стопперами, дехто радить взагалі не зв'язуватися, а дехто все-таки подивитися спочатку. Може, чоловік наміряв не звідти :)

Назад
Зверху Знизу