Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А що, є старі?! Я думала, ти їх доламала. Ну якщо є, чому б їх не використовувати?
Доламала :угу: Але склеїла резиновим клеєм. Вони, звісно, теліпаються, але кілька хвилин в них можна бути. Хоч на світлофор щоб глянути, чи ціни цінниках.

Останнє редагування:
Доламала :угу: Але склеїла резиновим клеєм. Вони, звісно, болтаються, але кілька хвилин в них можна бути. Хоч на світлофор щоб глянути, чи ціни цінниках.
:клас: Я теж довгий час використовувала старі окуляри заклеєними :-) (не бовталися). Аж поки скельце не розбилося, ну тоді вже гаплик :)

Хочу нагадати, що відсутність дитини не обов'язково показник поганого ****а :) 1. Небажання народжувати. 2. Фізіологічна несумісність :). Є приятелька, була 8 років заміжня за одним М. Старалася завагітніти, не виходило. Вийшла за іншого - одразу залетіла.
Так буває й таке.
Але щось мені здається, що якщо навіть поцілунки неприємні, то і **** уникатимеш всіма способами.
До речі, справді, бувають так цілуються, що потім при зустрічі, про всяк випадок на інший бік вулиці перейти хочеться:D

Останнє редагування:
Так буває й таке.
Але щось мені здається, що якщо навіть поцілунки неприємні, то і **** уникатимеш всіма способами.
До речі, справді, бувають так цілуються, що потім при зустрічі, про всяк випадок на інший бік вулиці перейти хочеться:D
От і сюжет для анімації :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Таки мабуть вона з тих, хто любить **** після сварки. Бо оце як зараз ще не стогнала. Я аж засумнівалася: чи ****, чи він їй масаж вакуумними банками робить. Кричить дуже натурально :-)
То він на ній виміщає своє невдоволення. Он чого вона сваритися любить.

:клас: Я теж довгий час використовувала старі окуляри заклеєними :-) (не бовталися). Аж поки скельце не розбилося, ну тоді вже гаплик :)
Ти питала назву книги... Країна снів. Роберт Андерсон.
А ти читаєш Учень вбивці?

Але склеїла резиновим клеєм. Вони, звісно, теліпаються, але кілька хвилин в них можна бути. Хоч на світлофор щоб глянути, чи ціни цінниках.
Іра, а що заважає ними користуватися вдома як ні в чому не бувало? :) Якщо можна навіть на вулиці..

О, так і бачу як він ще на відстані губенями чавк-чавк, язіком плям-плям і хрюкає :D
А я це побачила так: ідуть по вулиці двоє дівчат. І раптом одна починає ховатися , наприклад, за вазон з фікусом. Чи ще щось таке. Друга питає: ти чого? Перша: он йде мій колишній хлопець. Друга: то й що? він тебе ображав? Перша: ні. Просто він погано цілується.

Іра, а що заважає ними користуватися вдома як ні в чому не бувало? :) Якщо можна навіть на вулиці..
Те, що вони не тримаються нормально. Вони ж розламані навпіл. І склеєні клеєм, який як резина, тобто окремі половини гнуться в різні боки. Центровка порушена.

Те, що вони не тримаються нормально. Вони ж розламані навпіл. І склеєні клеєм, який як резина, тобто окремі половини гнуться в різні боки. Центровка порушена.
А якщо відірвати резиновий клей і склеїти моментом? той, що в таких маленьких разових продається.. Я таким склеювала - десь на 2 тижня вистачало, потім знов ламалося :-)

А якщо відірвати резиновий клей і склеїти моментом? той, що в таких маленьких разових продається.. Я таким склеювала - десь на 2 тижня вистачало, потім знов ламалося :-)
Я ним склеювала, воно взагалі не трималося. Хоча я підозрюю, що це, можливо, якийсь не такий клей. Хотіла спробувати ще інший купити, але настали вихідні, і я не виходила з дому, а потім і забула про це. Ще ж треба знайти де він продається. В метро зараз кіоски майже всі закриті. А цей я в магазині купила, та він не миттєво висихає :незнаю:

Назад
Зверху Знизу