Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Але шоб Україну зробити кращою я навіть близько не бачу щоб Україна в цілому винесла якісь позитивні уроки.
Тільки прискорено тоне в корупції, а слово корупція означає всього навсього загнивання.
Ну та уроки можуть винести люди, а не сама країна. А в нас люди при владі корумповані. Як цьому зарадити я не знаю. Ну, в широкому сенсі - "треба всім піднятися і ...", але то загальні слова, для якихось значних дій потрібні лідери.

Хіба я не це написав?
Ні, ти написав, що не бачиш, щоб Україна винесла уроки. Але Україна - це люди. Різні. Хтось з них виніс уроки, хтось ні. Ті, що при владі, то винесли тільки уроки як ще нажитися додатково.

гарна розмова...
я відчуваю, щось двинулося в позитивному напрямку... Люди відчувають -що вони можуть щось міняти, ви подивитися скількі людей донатять... я, наприклад не знаю таких..звичайних людей, яки би не допомогали ЗСУ..
від себе можу сказати, що коли ми опинилися в Полтаві - нам допомогали звичайни люди, які (нехай і від того що просто лячно, то таке) нас і нагодували і одягнули..(я ту одежу - до сейчас ношу..:угу: подобається, то від добра..)тому -мій висновок - гарні у нас в Країні люди.

ну да, можна ще поміркувати про те, як ми будемо жити після перемоги, про те як знов станут колом питання про мову, корупцію та подяку військовим..

доречи міркувала на тему, як сказати Дякую війсковому/ій коли бачу їх на вулиці....
мені це якось соромно, взагалі соромно від того що я не знаю із тилу ця людина або з 0, не знаю хоче ця людина такого прояву відчуттів або ні... (був момент на роботі в мене, прмийшла до мого відділу військова, заключали з нею договір...потім я їй подякувала, за те що сплю в теплому ліжку.. а вона мені відповіла, що не їй дяка, а тим хто на нулі...)

ну да, можна ще поміркувати про те, як ми будемо жити після перемоги, про те як знов станут колом питання про мову, корупцію та подяку військовим..
Це просто шаблонні фрази.
Залишиться шматок країни знову окупований і буде тобі перемога, до наступного раунду війни. Інакше воно не виглядає.
Смисл взагалі допомагати такій країні, як президент Словаччини сьогодні сказав, що це найкорумпованіша країна світу, і це свята правда, навіть в незалежності наскільки він проросійський чи ні.

а вона мені відповіла, що не їй дяка, а тим хто на нулі...)
Це не означає, що вона твій порив не оцінила. Я теж не знаю як дякувати військовим. Але я загалом така людина, яка дозовано видає емоції, це стосується не саме цієї ситуації.

Залишиться шматок країни знову окупований і буде тобі перемога, до наступного раунду війни. Інакше воно не виглядає.
Смисл взагалі допомагати такій країні, як президент Словаччини сьогодні сказав, що це найкорумпованіша країна світу, і це свята правда, навіть в незалежності наскільки він проросійський чи ні.
то той президент Словаччини чомусь не подумав наприклад про Чехію..
но то таке, знов на мій погляд..нам не треба в ЕС... там погано, ми краще живемо.. :угу:

і ще, так міло (точніше зовсім вже не міло) про смисл... ми тримаємо тонку грань між Европою і *****ією..
ні??? якщо ні, тоді таки немає того смисла...

та і нехай вони в той Словаччини -зі своєю корупцією розбируться.., нехай подивляться куди йдуть налоги звичайних громадян..:угу: *т подиви корупції в них немає...судді.. :рл:

Це не означає, що вона твій порив не оцінила. Я теж не знаю як дякувати військовим. Але я загалом така людина, яка дозовано видає емоції, це стосується не саме цієї ситуації.
то я розумію..
Як сказала моя подруга про це "Тобі чомусь не соромно вступати в аб"юзивни стосунки та руйнувати себе, а подякувати військовим - соромно.. Люди, що з вами не так" (с)

Перемога -то коли Країна повернеться в кордони після 1993 року., то коли *****ія буде виплачувати Україні репорації (це обов"язково)

то той президент Словаччини чомусь не подумав наприклад про Чехію..
но то таке, знов на мій погляд..нам не треба в ЕС... там погано, ми краще живемо.. :угу:

і ще, так міло (точніше зовсім вже не міло) про смисл... ми тримаємо тонку грань між Европою і *****ією..
ні??? якщо ні, тоді таки немає того смисла...

та і нехай вони в той Словаччини -зі своєю корупцією розбируться.., нехай подивляться куди йдуть налоги звичайних громадян..:угу: *т подиви корупції в них немає...судді.. :рл:

Словаччина не просить шоб Україна їй постачала допомогу.

Перемога -то коли Країна повернеться в кордони після 1993 року., то коли *****ія буде виплачувати Україні репорації (це обов"язково)

Шаблонні визначення я знаю.

значить у мене вузьке коло спілкування.. :кава:

У мене також неширокий, а з війною ще й зменшився. Так чи інакше, допомагають усі – кров, донаті.
Я не будую ілюзій – довелося зіткнутися з різним.
Але я пам'ятаю пункт незламності минулого року - там було те, що ти пишеш "не втрачена "бож"я іскра"..людяність" І так буде.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу