Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У Харкові двох років позбавлення волі з іспитовим терміном засудили чоловіка, який на газоні зайнявся ****ом на очах у дітей та дорослих

Парочка не реагувала на зауваження та продовжувала статевий акт аж до приїзду поліції.

За даними суду, чоловік та жінка відпочивали на літній терасі одного із кафе у Харкові. Там парочка намагалась вступити у статевий акт "неприроднім шляхом", проте офіціант зробив їм зауваження та попросив припинити.

Тоді пара перемістилась на газон біля кафе, де поруч був розташований ще і магазин дитячих товарів. Там вони "почали роздягатися та вчиняти статевий акт природнім та неприроднім шляхом, на очах перехожих у тому числі й малолітніх дітей".

Люди просили жителів Харкова припинити це, але вони не реагували.

Тоді очевидці викликали поліцію, яка прибула на місце події. За даними суду, "хуліганські дії тривали 30 хвилин".

На суді підозрюваний провину визнав. Він розповів, що незнайомка пригостила його випивкою у кафе та запропонувала зайнятись ****ом, на що він погодився.

Він заявив, що нібито дівчина його "простимулювала і він не міг їй відмовити". Після цього він більше її не бачив.

Суд визнав чоловіка винним за ч. 3 ст. 296 КК України та засудив його до 2 років позбавлення волі, замінивши реальний термін на іспитовий.

P.S. тобто пробачили :rolleyes: Краще б на кілька місяців, але б посадили.

У мене сьогодні була зустріч із подругою. Вийшла "філіжанка кави з колежанкою":) Я взяла великий термос з кавою, тацю, гарні чашки. А вона привезла тістечка. Ми влаштувалися у маленькому парку біля мого будинку та були такі гарні й щасливі. Уявляєте, такі собі вбрані пані з порцеляновими філіжанками на лавці в парку :love: :кава:

• Це смішно!
Реакції: E.N
Ти таке казав вже багато разів. :) Дивуюся, що тебе це якось хвилює - щоб була реакція. :-) Хіба дзен-буддисту не повинно бути все одно?
Ми читаємо. Мені особисто, наприклад, ти цікавий. Думаю, що пам'ятаю все, що ти про себе розповідаєш (чи розповідав колись). Нагадую, що якщо ти видаляєш свої дописи, я їх бачу. І вдумуюся в твої міркування, а не просто читаю по діагоналі. Така реакція влаштовує?

Він заявив, що нібито дівчина його "простимулювала і він не міг їй відмовити". Після цього він більше її не бачив.

Суд визнав чоловіка винним за ч. 3 ст. 296 КК України та засудив його до 2 років позбавлення волі, замінивши реальний термін на іспитовий.

P.S. тобто пробачили :rolleyes: Краще б на кілька місяців, але б посадили.
Слухайте, а чому тільки до чоловіка претензії? Чого тільки його схопити і засудили? Це ж не згвалтування було. Чому провина жінки взагалі не згадується? :ги:

Слухайте, а чому тільки до чоловіка претензії? Чого тільки його схопити і засудили? Це ж не згвалтування було. Чому провина жінки взагалі не згадується? :ги:
Я так розумію,що вона збігла. Бо він "її більше не бачив" :D

Я так розумію,що вона збігла. Бо він "її більше не бачив" :D
Зрозуміло, що збігла :угу: :ги: Але ж це несправедливо? ну ось приїжджає поліція, хапаєть його, дівка тікає. Ну да, ну да. Кого схопив - того й засуджуй, ясна річ :) Поліція в усі сторіччя так робить :ги:

Уявляєте, такі собі вбрані пані з порцеляновими філіжанками на лавці в парку :love: :кава:
Добре б ще й у капелюшках :)
Я хочу, щоб була мода на капелюшки. Пласкі. Мені мають такі личити :)

Зрозуміло, що збігла :угу: :ги: Але ж це несправедливо? ну ось приїжджає поліція, хапаєть його, дівка тікає. Ну да, ну да. Кого схопив - того й засуджуй, ясна річ :) Поліція в усі сторіччя так робить :ги:
Мабуть схопила того, кто зверху був :D

Ти таке казав вже багато разів. :) Дивуюся, що тебе це якось хвилює - щоб була реакція. :-) Хіба дзен-буддисту не повинно бути все одно?
Ми читаємо. Мені особисто, наприклад, ти цікавий. Думаю, що пам'ятаю все, що ти про себе розповідаєш (чи розповідав колись). Нагадую, що якщо ти видаляєш свої дописи, я їх бачу. І вдумуюся в твої міркування, а не просто читаю по діагоналі. Така реакція влаштовує?
Ну да.

Назад
Зверху Знизу