Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я спала сьогодні на 2 поверсі, там вікно було вибито і зараз стоїть нове . Занавісок немає. Це як велика картина неба. Я вчора спостерігала, як величезний, круглий місяць плив вздовж вікна. Спочатку він літав поміж хмаринок . Вони такі плоскі і прозоро- сірі, наче прилипли до неба , а місяць навпаки був не прозорим , як серединка апельсину , трошки з прожилками. В якийсь момент я задрімала і знов глянувши у вікно, через декілька хвилин, побачила, що місяць вже сидить на верхівці горіха. Мені здалось, наче маленькими рученятами він тримався за гілля , а горіх застиг , наче не дихав. То ж бо яка честь йому випала. Сам місяць завітав. Поступово місяць спускався горіхом нижче і нижче , як старий дід драбиною. Так сповзав він, поки не зник . Де ж подівся?

Хочеться позитивних емоцій. Чи фільм би якийсь цікавий подивитися, щоб прямо захопило. Та не знаю який.
Напружує трохи думка, що картоплю ось треба копати. І їхати скоро (як же я ненавиджу поїздки. І збори. І тягти сумки).
Тобто напружує багато що, а цікавого щось нічого нема :хмммм: Я так не люблю.

Хочеться позитивних емоцій. Чи фільм би якийсь цікавий подивитися, щоб прямо захопило. Та не знаю який.
Напружує трохи думка, що картоплю ось треба копати. І їхати скоро (як же я ненавиджу поїздки. І збори. І тягти сумки).
Тобто напружує багато що, а цікавого щось нічого нема :хмммм: Я так не люблю.
Я сама в пошуках фільму .

Поки маю таку рекомендацію

Назад
Зверху Знизу