Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як зараз дивно з температурою - вдень жарко, а вночі одразу холодно. :незрозумію: :-) Ну як холодно! градусів 20 :ги:
Так. Мені постійно згадується фентезі, де вдень сонце спалювало все живе, а вночі ледь не мороз був.

Це відео було? А який канал, цікаво глянути :)
Я в іншому дивилася.

Дивлюсь фільм на нетфлікс. Вау . Які відносини між чоловіком і дружиною .

Дивлюсь фільм на нетфлікс. Вау . Які відносини між чоловіком і дружиною .
Це ти про "Хто така Ерін Картер"? Нещодавно потрапила на очі анотація, але мене не зацікавила. Я як прочитала слова "збройне пограбування, так мені одразу стало нецікаво :-)

Це ти про "Хто така Ерін Картер"? Нещодавно потрапила на очі анотація, але мене не зацікавила. Я як прочитала слова "збройне пограбування, так мені одразу стало нецікаво :-)
Багато таких сюжетів було. Коли якась крута людина хоче покинути минуле життя і почати нове тихе :-) Але їм це, звичайно, не вдається, "минуле наздоганяє їх". :-) А про тих, кому таки це вдалося, ми й не дізнаємося, звичайно :ги:.

Я в іншому дивилася.
27 серпня 2023 року, о 04:05 за київським часом (01:05 GMT), SpaceX відправила на орбіту 101 партію з 22 інтернет-супутників Starlink. Ракета-носій Falcon-9 була запущена зі стартового комплексу SLC-40, розташованого на мисі Канаверал у Флориді, США. Ця місія збільшила загальну кількість запущених супутників Starlink до 5005 одиниць.
______
Так, виходить, люди бачать тільки ті супутники, що зараз запускаються! Ось чому їх саме 22 (чула, як люди рахували). А ті, що вже запущені, і не видно.

В серпні було вже 6 запусків.

Галета з грушою, малиною і кориця.
Відкритий солодкий пиріг - називається галета? :eek: Я думала, галета - несолодке-несолоне печиво.

А взагалі мням. :їжа:
От готувати обожнюю я.
Щастить же.. І чого я не люблю готувати? :rolleyes: :-) Хоча вчора пекла піцу, правда. А, ну так, забула, піцу ж люблю готувати :іржач: Просто поки спека, утримувалася.

Назад
Зверху Знизу