Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я залипла в тік ток на уривках з розслідування про маньяків . Деякі були жінки, навіть діти . Сім'ї були нормальні і ніхто не підозрював навіть . То ***** .
Я колись мед відео дивилася психіатричне. То жахливо

Треба завтра не забути подивитися блакитний місяць. Але зараз він вже має вигляд, як лампа денного світла.

Ну як ти ввечері? :) Краще, бо прохолодніше?

Щодо того серіалу - схоже, тільки 4 серії показують, хоча відзнято вже більше.
Так, я його щойно додивилася, і вишивала одночасно. Якийсь він занадто загадковий. В мене є побоювання, що розв'язка виявиться набагато примітивніша.

А я думала то сьогодні. Дивилась і нічого не побачила.
Мені ТГ теж написав, що сьогодні. А потім на іншому сайті почитала, що завтра. Але одразу після заходу сонця. Супермісяць. Ну, та звісно, що він не буде прямо блакитний. Просто відтінок. Ось зараз він не жовтий, а білий.

Бідося! :плачу: Я не вірю, що він хоче плавати. Це злі господарі його туди пхають :) Он, - узяла на руки, а він продовжує лапками гребти! не довіряє цим сволотам-господарям :)
Він і купатися точно не хоче!

Мені ТГ теж написав, що сьогодні. А потім на іншому сайті почитала, що завтра. Але одразу після заходу сонця. Супермісяць. Ну, та звісно, що він не буде прямо блакитний. Просто відтінок. Ось зараз він не жовтий, а білий.
Пішла шукати, з яких вікон у мене Місяць видно.. Дійсно, є - нічосі яка велика ***мба! :eek: :-)

Назад
Зверху Знизу