Статус: Офлайн
Повідом.: 16622
Повідом.: 16622
Кукли Вуду
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кукли Вуду
Напиши пиріжок на цю темуВиглядає як результат невдалого магічного експерименту. Добре, що воно у сітці![]()
Не кукли, а ляльки.Кукли Вуду
Вибачте пане Кремінь! )))Не кукли, а ляльки.
Що за група в тебе?До моєї групи приєднався військовий з гумором. Зайшла на його сторінку, почала дописи читати. Ну, не все там веселе, звісно...
Цікаво читати.
В людей просто одномісні купе
Та все та ж сама - віршами-пиріжкамиЩо за група в тебе?
Фейсбук? А мені можна ?Та все та ж сама - віршами-пиріжкамитобто їх дві, обидві з віршами
![]()
Думаю, що справа ще в ціні. Це дорого буде.Ми так не можемо. У нас не може зникнути комунальний дух. Це ж нікому за всю дорогу поради не випишеш. Ще й книжку доведеться читати.
Я люблю тільки інтерсіті а в іншому не поїду .Думаю, що справа ще в ціні. Це дорого буде.
Звісно, а чого ти ще не там досі? Я тут кожного дня надриваюся - групи свої рекламую, а ти оце зацікавилися, тільки коли я про військового написалаФейсбук? А мені можна ?
Та ні . Якось незручно було проситисьЗвісно, а чого ти ще не там досі? Я тут кожного дня надриваюся - групи свої рекламую, а ти оце зацікавилися, тільки коли я про військового написала
Зараз.
Я вже чула щось схоже. Гроші у хлопців є, тобто бувають періодично, морально вони зараз вразливі, легко зіграти на почуттях.В мене е дуже далека знайома в Польщі зараз то уявляєте, вона зваблюе військових в тік ток і просить гроші. *****
Все простіше. Треба нові вагони, а в Укрзалізниці нема грошей.Ми так не можемо. У нас не може зникнути комунальний дух. Це ж нікому за всю дорогу поради не випишеш. Ще й книжку доведеться читати.
Хотіла книги сфоткати, тут тільки поличка, шафи немає, тож 3/4 книг в коробках. І художніх, і від школи. На поличці тільки ті, що часто використовую для ритмік (методик). Полізла в коробки, щоб подивитися, які книжки зі школи там залишилися - ох, дякую тобі за те, що надала наснаги!