Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хотіла книги сфоткати, тут тільки поличка, шафи немає, тож 3/4 книг в коробках. І художніх, і від школи. На поличці тільки ті, що часто використовую для ритмік (методик). Полізла в коробки, щоб подивитися, які книжки зі школи там залишилися - ох, дякую тобі за те, що надала наснаги! :-) Давно хотіла дещо перечитати, все не було приводу :іржач:
Я за тебе радію. Але де фото? :-)

Ось це мене цікавило більш за все, чого я взагалі прийшла до цієї школи :) Мене поманили можливістю позбутися реінкарнацій :-) Ну це цяцянка, звичайно. Але - не доженемо, так хоч зігріємось :)

image.jpg:)

Останнє редагування:
Ось це мене цікавило більш за все, чого я взагалі прийшла до цієї школи :) Мене поманили можливістю позбутися реінкарнацій :-) Ну це цяцянка, звичайно. Але - не доженемо, так хоч зігряємось :)

https://i.ibb.co/fX2Z53D/image.jpg:)
[/QUOTE]
На обкладинці символічна піхва

Ось ці дуже ранні, це вона тільки почала школи проводити, у 1994. Це, власне, перепечатки фонограм шкіл. І десь половину її книг займає саме це. Якби у майстрів дзен чи ще якихось вчителів були гроші, вони б теж могли б видавати матеріали своїх сатсангів :-)

image.jpg

Це вона ще була близька до східних вчень. Веселка - це мається на увазі колір чакр.

На обкладинці символічна піхва
А взагалі ти дуже права, якщо подумати, що Марченко вважає себе матір"ю Радастеї, то в принципі, все вірно.. :-)
Ще можна згадати старовинну віру в Велику Мати. Що, мовляв, все-все в світі народжує Велика Мати.

"Основой всего является Великое божество "Матерь Миров". Она рождает: выдыхает Вселенные (Сыны- Логос) и вдыхает их в своё лоно (свертывая Вселенные)."

Радастею змогла прочитати )) на поличці :)
"Освобождение от рождения". В сенсі: не "народжуватися" в якійсь події, тобто не зливатися з дійсністю, а дивитися на неї якби зі сторони. Це нагадує те, що кажусь усі майстри дзен.

Таку пораду і в психологічній книзі читала :угу:
Та воно все одно на одне схоже :) Черпають з одного джерела, інформаційного поля. А за подачею дещо різниться, бо сприймать різні голови :-)

Така дурна картинка, а мене чомусь насмішила. Скоріше не зміст, а зображення жінки :іржач:

Назад
Зверху Знизу