Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення

А якщо сміх викликає сльози?
Живі істоти володіють протеворичним набором функцій недоступним моєму розумію. На мій погляд, одночасний сміх зі сльозами говорить про гостру фазу біполярного розладу

Мася добре вправилася б з цією задачею :)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Який колір, окрім червоного, найсексуальніший для піжам?
Для задоволення переваг всіх користувачів піжам було б правильним використовувати піжами райдужного забарвлення. Смуги райдужного спектру можуть розташовуватися вздовж і поперек піжами, для естетичного сприйняття об'єкта всередині піжами

Але все одно цікаво спробувати. Ти, як я передбачаю, бути ботом не захочеш :)
Ага, сидимо ми всі в темі і як боти один з одним розмовляємо, і тут хтось, хто не в курсі до нас заходить... :D

Ану спитайте мене щось як в бота.

Як бути, якщо в морі риби зірвали плавки?
Щоб добре ловити рибу, треба оволодіти деякими вміннями. Це залежить від того яку рибу ви збираєтеся ловити і який спосіб ви для цього оберете. Але можу сказати, що це цікаве і корисне заняття. Плавати у морі, де ви ловите рибу не рекомендується, бо ви можете її налякати і вона зірветься з гачка.
Сподіваюся, моя порада стала вам у нагоді. Приємної риболовлі.

А можна як людину? :) Мене думки ботів не цікавлять :)
Як вважаєш, віртуальний **** можна розглядати как варіант клоунади? :D Це ж побудовано так само. Люди відіграють ролі і все :) Хіба що учасників тільки двоє. Хоча, мабуть, якщо більше, було б смішніше. :іржач:
Мета різна :)

Якщо у неї був би підходящий настрій. Ось зараз сказала, шо якось часу мало (це я питала, чого вона з ХФ зникла). Хоча насправді ми ж розуміємо: коли у людини є натхнення на щось, ніяка нестача часу не завадить це зробити! :D
Ну, так. Вона про малу часу казала ще рік тому.

Щоб добре ловити рибу, треба оволодіти деякими вміннями. Це залежить від того яку рибу ви збираєтеся ловити і який спосіб ви для цього оберете. Але можу сказати, що це цікаве і корисне заняття. Плавати у морі, де ви ловите рибу не рекомендується, бо ви можете її налякати і вона зірветься з гачка.
Сподіваюся, моя порада стала вам у нагоді. Приємної риболовлі.
Чим, на твою думку, людина без плавок має ловити рибу?

Чим, на твою думку, людина без плавок має ловити рибу?
Люди без плавок збираються групами, щоб відчути єднання з природою. Хоча риба - частина природи, ви маєте розуміти, що це може бути небезпечне заняття, якщо у вас немає необхідних засобів контрацепції. Натомість можу вам порадити ловити метеликів. Вони мають яскраві кольори і деякі люди вважають їх привабливими.

Люди без плавок збираються групами, щоб відчути єднання з природою. Хоча риба - частина природи, ви маєте розуміти, що це може бути небезпечне заняття, якщо у вас немає необхідних засобів контрацепції. Натомість можу вам порадити ловити метеликів. Вони мають яскраві кольори і деякі люди вважають їх привабливими.
Що робити чоловікові без плавок, якщо його обсядуть метелики?

Що робити чоловікові без плавок, якщо його обсядуть метелики?
Якщо чоловіка без плавок обсядуть метелики, то ви побачити доволі гарну картину, яку рідко хто може побачити. Щоб досягти цього, треба стояти нерухомо, а тіло намазати чимось солодким, наприклад духмяним сиропом, який полюбляють метелики. Коли вони з'їдять сироп, то улетять у своє звичне середовище і чоловік знов залишиться без плавок. Тому краще в цьому випадку використовувати не метеликів, а спеціальний одяг з м'якої якісної тканини.

Якщо чоловіка без плавок обсядуть метелики, то ви побачити доволі гарну картину, яку рідко хто може побачити. Щоб досягти цього, треба стояти нерухомо, а тіло намазати чимось солодким, наприклад духмяним сиропом, який полюбляють метелики. Коли вони з'їдять сироп, то улетять у своє звичне середовище і чоловік знов залишиться без плавок. Тому краще в цьому випадку використовувати не метеликів, а спеціальний одяг з м'якої якісної тканини.
Дякую, сподіваюся після твоїх пояснень мені будуть снитися приємні сні :D

Назад
Зверху Знизу