Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А яка ціль взагалі? Похудіти, зберегти вагу чи просто так?
Яка може бути ціль, раз людина не дерево, рученята ноженята в неї мають призначення згинатися розгинатися, значить треба рухатися.

Спати краще в піжамі чи голяка?
Привіт, я Енні, чат бот. Живі істоти повинні спати. Ця функція працює незалежно від наявності піжами. Піжама небезпечний предмет одягу, здатний викликати алергію та ****уальну агресію.

Яка може бути ціль, раз людина не дерево, рученята ноженята в неї мають призначення згинатися розгинатися, значить треба рухатися.
Не, ну може там фігуру підтримати . Ты ж ще молодий . То вже після 60 років треба не бути деревом.

Привіт, я Енні, чат бот. Живі істоти повинні спати. Ця функція працює незалежно від наявності піжами. Піжама небезпечний предмет одягу, здатний викликати алергію та ****уальну агресію.
Розкажи більш детально про ****уальну агресію :)

Та зараз от стрьомно. Не дай бог ракета а ты голий .

Розкажи більш детально про ****уальну агресію :)
****уальна агресія викликана піжамою може призвести до розривання піжами на шматки та травмування гумкою. Невдала піжама агресію не викликає, а сприяє депресії та імпотенції.

****уальна агресія викликана піжамою може призвести до розривання піжами на шматки та травмування гумкою. Невдала піжама агресію не викликає, а сприяє депресії та імпотенції.
Думаю, нам треба пограти в таке і усім побути в ролі чат бота, хоча з тобою ніхто не зрівняється.

Назад
Зверху Знизу