Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У моєму оточенні всі залишилися з довоєнною роботою. Сфери – автосервіс, інтернет, медицина, фармацея, викладачі. Хтось із перервою, хтось взагалі без.
Так, я без перерви взагалі працюю але ж онлайн .

У моєму оточенні всі залишилися з довоєнною роботою.
Сфери – автосервіс, інтернет, медицина, фармацея, викладачі. Хтось із перервою, хтось взагалі без.
:клас: Отожбо. Але розповідати деяким про жах-жах з відстані з закордоння то "святое" :)

Ц/нг, якби ви були у темі Обстріли, то й не питали би. :)
І - так, місця живого на моєму районі нема, нажаль.
Ні не хочу в вашу тему, мені і так вистачає. Я з Данилівки, що біля північної салтівки . Ну, думаю, уявляєте що в нас . Але дітей вивозили бо арт обстріли то страшне. 1 раз прилітало в дім, один поряд, касетний снаряд.

Поважаймо вибір кожного , бо ми Українці. Гарного дня .

Останнє редагування:
Поважаймо вибір кожного , бо ми Українці. Гарного дня .
Поважати вибір кожного і слухати, шо розповідають буцімто в нас "насправді" - то різне.
Ніхто Останнього Самурая не чіпав, доки вона не почала тут "правду" віщати.
Так, гарного вам дня, навзаєм. :пиво:

мова "більшої половини" - російська. бо то є мова Київської Русі. це наша рідна мова. а українська - то мова "меншої половини" але теж України.
З якої радості вона більша? З якої радості вона наша рідна?

Вот Іронія десь пішла за пряниками, а в Задзеркаллі якась катавасія почалася. Треба трохи почистити.

небезпечно - ПРИМУШУВАТИ "більшу половину" до уживання мови "меншої половини". ...
мова "більшої половини" - російська. бо то є мова Київської Русі. це наша рідна мова.
а українська - то мова "меншої половини"
Провокатор якийсь. :незнаю: Вскрився

Ставлю третю каву.
Нєрвна тема.
Мої діти будуть жити в Україні і я не хочу, щоб вони вмирали в черговій війні з росією через 20-30 років. Тому не толерантна до російського всього.
Вдих-видих, кава...:кава:

Твої слова. А треба штрафувати, перевірки робити. Це великий крок назад у розвитку.
У мене навіть немає бажання писати, як у Європі все працює з її багатомовністю.
А якщо в тебе операція ургентна або гострий напад? Відмовишся від послуг російськомовного хірурга? Додому підеш терпіти. Або будеш викликати поліцію, щоб перед цим лікаря оштрафували?
Ну, не треба так буквально сприймати мої слова. Це я щодо лікаря-хірурга. Але якщо хтось захоче відмовитися від цих послуг, то його право.
Скажу аргумент, який лунає з кожної праски, але... ти в Німеччині розмовляєш німецькою.Чому ж не хочеш, щоб українською розмовляли в Україні?

У мене немає роботи
У друзiв: У банках скорочують штат співробітників.
А ти вже повернулася? І мовчиш? :)
О, а мені тоді, як питала, не сказав. Мабуть ми тоді були недостатньо знайомі :іржач:

У моєму оточенні всі залишилися з довоєнною роботою. Сфери – автосервіс, інтернет, медицина, фармацея, викладачі. Хтось із перервою, хтось взагалі без.
Це добре, якщо є з чим працювати. Мої матеріали для фасадів поки що навіть не поставляються в Україну. Працювати реально нема з чим. На дрібні замовлення доводиться шукати по всіх складах в Україні. Потрібний колір або розмір. Аналоги, що залишилися, - я чесно кажу, що краще з такого не робити і почекати кращих матеріалів. Але деякі продовжують наполегливо за мене на форумі доводити, що я жену зраду.

Я так понимаю тут много харьковчан?)Расскажите, кто в Ха, что у вас с работой?? Есть она?
Занимаетесь тем же, чем и до войны??
Интересно просто.
Я просила не нести сюди російську. Але тобі на це плювати. Втім, росіяни робили так само.
Так, я працюю з деякими автосалонами. Але обсяги замовлень не дають змоги поки що навіть в 0 вийти по роботі. 12 місяців збитків.
А, то ось чому тебе засмутив мій пост. Але це тимчасово, все налагодиться.
Але мрія про те, що якби ми всі були україномовними, московіти б не напали і не спалили-підірвали все - виглядає наївністю.
Я десь таке казала?

мова "більшої половини" - російська. бо то є мова Київської Русі. це наша рідна мова. а українська - то мова "меншої половини" але теж України
Що-що? Наша рідна мова - рос? Якщо ви троль, то ідіть тролити кудись в інше місце.

Ну, не треба так буквально сприймати мої слова. Це я щодо лікаря-хірурга. Але якщо хтось захоче відмовитися від цих послуг, то його право.
Скажу аргумент, який лунає з кожної праски, але... ти в Німеччині розмовляєш німецькою.Чому ж не хочеш, щоб українською розмовляли в Україні?

А ти вже повернулася? І мовчиш? :)

О, а мені тоді, як питала, не сказав. Мабуть ми тоді були недостатньо знайомі :іржач:
Так. У мене є бажання більше не приходити. Якщо мене не приймають такою, яка я є, мені так простіше. Я не найгірша людина на цій планеті, щоб мені було за щось виправдовуватися. На жаль, більше спілкування не приносить задоволення. Якось так.

Красунчик!👍 Тобто ми тепер аж в таких відносинах? :D
Так. У мене є бажання більше не приходити. Якщо мене не приймають такою, яка я є, мені так простіше. Я не найгірша людина на цій планеті, щоб мені було за щось виправдовуватися. На жаль, більше спілкування не приносить задоволення. Якось так.
Хіба я пред'являла якісь претензії до тебе? Я висловила свій погляд на українізацію, ти розповіла про свій, хіба в цьому є конфлікт? Якщо ж ти про про інших... Я від початку створення теми намагалася не допускати тут сварок, але ж ви не малі діти, щоб за вами наглядати постійно, в мене зараз немає нервів на це.

Красунчик!👍 Тобто ми тепер аж в таких відносинах? :D

Хіба я пред'являла якісь претензії до тебе? Я висловила свій погляд на українізацію, ти розповіла про свій, хіба в цьому є конфлікт? Якщо ж ти про про інших... Я від початку створення теми намагалася не допускати тут сварок, але ж ви не малі діти, щоб за вами наглядати постійно, в мене зараз немає нервів на це.
Штрафи і примус це не демократія

Назад
Зверху Знизу