Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
До речі, а чому ви думаєте, що червоний смайл має відноситися до самого автора посту, коли інші відносяться до тексту? От, наприклад, коли ви ставите "овва", то маєте на увазі - овва, ти запостив пост?! :D ні, ви маєте на увазі: овва, ші вже робить операції на серці! :)

Таню, чому тебе засмутив мій текст - через штрафи? Але ж я не сказала нічого нового, воно є в законі, просто закон ігнорували.
Твої слова. А треба штрафувати, перевірки робити. Це великий крок назад у розвитку.
У мене навіть немає бажання писати, як у Європі все працює з її багатомовністю.
А якщо в тебе операція ургентна або гострий напад? Відмовишся від послуг російськомовного хірурга? Додому підеш терпіти. Або будеш викликати поліцію, щоб перед цим лікаря оштрафували?

Укройся потеплее пледиком выстиранным, разогрей на кухне горячую еду и вместе с написанием ЛОЛ в слух усмехнись 🫣😁
А чого ти вважаєш, що один ти на війні? Мені здаеться, що ти в дитячому стані. Прибіг нас образити і гнобити за мову? В музичній темі е правила ставити музику, наприклад?

С приводу мови , моя думка , що б не цуратись і не боятись і любити . І не зневажати один одного, це головне . Бо мовний барьер в голові багатьох людей він складний і потрібен час і терпіння. В мене дівчинка багато років навчалась і не могла заговорити і все тут а потім як прорвало її ... розмовляе як на рідній .

А чого ти вважаєш, що один ти на війні? Мені здаеться, що ти в дитячому стані. Прибіг нас образити і гнобити за мову? В музичній темі е правила ставити музику, наприклад?
Когда кажется, креститься надо. Я не вправе контролировать твои доводы.

Я так понимаю тут много харьковчан?)Расскажите, кто в Ха, что у вас с работой?? Есть она?
Занимаетесь тем же, чем и до войны??
Интересно просто.

Я так понимаю тут много харьковчан?)Расскажите, кто в Ха, что у вас с работой?? Есть она?
Интересно просто.
У мене немає роботи
У друзiв: У банках скорочують штат співробітників.

Интересно просто.
Хоча є друзі, які нові машини купують собі і дружинам. Бачила ремонт автосалонів у Харкові. Напевно відновлювати роботу планують.

Назад
Зверху Знизу