Статус: Офлайн
Повідом.: 16622
Повідом.: 16622
Дівчатка, я бажаю вам, щоб усе у вас було добре. Прощавайте.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Расскажите, кто в Ха, что у вас с работой??
Ви ж не в Харкові, а в Німеччині, навіщо плутаєте людину?У мене немає роботи
Тобто?Дівчатка, я бажаю вам, щоб усе у вас було добре. Прощавайте.
Все відкриваеться потроху . В айті не дуже з роботою. В іншому, люди, які працювали на ринках і магазинах то і працюють . Кафешки відкриваються але не багато людей там. З кожним днем В Ха більше людей.Я так понимаю тут много харьковчан?)Расскажите, кто в Ха, что у вас с работой?? Есть она?
Занимаетесь тем же, чем и до войны??
Интересно просто.
Та я і не прошу їх контролювати. То моя думка . І вона е . Їнше мене не колише...Когда кажется, креститься надо. Я не вправе контролировать твои доводы.
Щось погане сталось в тебе? Можливо потрібна допомога?Дівчатка, я бажаю вам, щоб усе у вас було добре. Прощавайте.
Чи не ти в сусідній темі просила тебе не цитувати і не спілкуватися з тобою.Ви ж не в Харкові, а в Німеччині, навіщо плутаєте людину?
Питання було - що з роботою у тих, хто в Харкові.
Ще раз:Чи не ти в сусідній темі просила тебе не цитувати і не спілкуватися з тобою.
Якщо в тебе не вистачає розуму зрозуміти, що таке немає роботи, то не треба мене цитувати.
Я тобі пояснювала, що я ПП в Україні? У мене є люди для роботи.
Я займалася оформленням фасадів. Які зараз фасади? Усі чекають закінчення війни. Але тобі лише б свій ніс у чужу справу всунути.
Відчепись.
Так, трохи чекають всі але скоро буде багато роботи. Вікна вже встановлюють. Я шокована, що автосалони поставляли всі вікна , шось знають мабуть.Чи не ти в сусідній темі просила тебе не цитувати і не спілкуватися з тобою.
Якщо в тебе не вистачає розуму зрозуміти, що таке немає роботи, то не треба мене цитувати.
Я тобі пояснювала, що я ПП в Україні? У мене є люди для роботи.
Я займалася оформленням фасадів. Які зараз фасади? Усі чекають закінчення війни. Але тобі лише б свій ніс у чужу справу всунути.
Відчепись.
Так відповідай за себе.Ще раз:
питання було щодо вашої роботи ЗАРАЗ у Харкові.
Ви - у Німеччині.
Навіщо плутаєте людей та транслюєте обс?
Ніхто нічого не чекає, у Харкові, як завжди - хто бажає працювати - працює.
Щодо мене - взагалі працюю без перерви, з початку війни.
Чекають закінчення війни щоб - евакуйовані.
У тих, хто залишився у місті, життя на паузу не поставлене.
Так, я працюю з деякими автосалонами. Але обсяги замовлень не дають змоги поки що навіть в 0 вийти по роботі. 12 місяців збитків.Так, трохи чекають всі але скоро буде багато роботи. Вікна вже встановлюють. Я шокована, що автосалони поставляли всі вікна , шось знають мабуть.
Тобто на питання шо з роботою у ХарковіТак відповідай за себе.
Ти тупа, їй богу.
Думаю це твій вибір був , залишитись? Я еоли проїжджаю північну свлтівку то не виникає більше питань, чому люди поїхали .Ще раз:
питання було щодо вашої роботи ЗАРАЗ у Харкові.
Ви - у Німеччині.
Навіщо плутаєте людей та транслюєте обс?
Ніхто нічого не чекає, у Харкові, як завжди - хто бажає працювати - працює.
Щодо мене - взагалі працюю без перерви, з початку війни.
Чекають закінчення війни щоб - евакуйовані.
У тих, хто залишився у місті, життя на паузу не поставлене.
Та то зрозуміло .Так, я працюю з деякими автосалонами. Але обсяги замовлень не дають змоги поки що навіть в 0 вийти по роботі. 12 місяців збитків.
А вы з якого району?Харків, як з'ясувалося, дуже маленьке "село", байдуже, шо на 2 мільйони осіб.
![]()
У моєму оточенні всі залишилися з довоєнною роботою. Сфери – автосервіс, інтернет, медицина, фармацея, викладачі. Хтось із перервою, хтось взагалі без.Питання було - що з роботою у тих, хто в Харкові.
Ц/нг, якби ви були у темі Обстріли, то й не питали би.А вы з якого району?