Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Останнє редагування:
Учасниця групи, що перебуває наразі в Німеччині, склала пиріжок. Як би ти оцінила? Там є переклад, але я не бачу пиріжковості, як на мене - просто віршик, втім, може воно німецькою інакше?

demokratie und recht und ordnung
gedeiht unaufhörlich kunst
lass sie für immer hier bleiben
bei uns
© Муля
Якщо я правильно розумію ритм пиріжками то напевно це він.
Це вірш. Вона молодець.
Іменники потрібно писати з великої літери. У першому рядку можна використовувати Rechtsordnung .
Круто

Якщо я правильно розумію ритм пиріжками то напевно це він.
Це вірш. Вона молодець.
Іменники потрібно писати з великої літери. У першому рядку можна використовувати Rechtsordnung .
Круто
Та ритм - то ритм, а як щодо цікавого закінчення?

Джоан Ролінґ затравили у фанатському чаті за те, що вона не розбирається в лорі Гаррі Поттера. 😅

У свіжому подкасті для "Independent" письменниця розповіла, як приблизно 20 років тому анонімно зареєструвалася у спільноті фанів хлопчика-чарівника: «Я вибрала випадкове ім’я, не пов’язане з іменем Поттера, бо боялася видати, хто я насправді». За її словами, вона поділяла «дуже м’яку» думку про Гаррі Поттера, через що опинилася в оточені користувачів, які недвозначно сказали їй піти геть. Фанати Поттера написали, що вона "чужа в цьому чаті" і "явно *****ка, яка нічого не знає".

Тоді письменниця видалилася з чату. «Я думала про те, що написала три з половиною книги, де знущання та авторитарна поведінка згадуються з першої сторінки і вважаються одними з найгірших бід людини, і подивіться, що я отримала від людей, які називають себе фанатами франшизи». За її словами, її це не зачепило, але якби вона була 12-ти річним підлітком, який додався у фан-спільноту, це б відчувалося інакше.
©

- Вчителю, я вже два рази підряд народжуюся в Україні!
- Чому ти дивуєшся, сину мій, якщо за два життя ти не зміг опанувати мову? Не "підряд", а "поспіль".
©
:D

Джоан Ролінґ затравили у фанатському чаті за те, що вона не розбирається в лорі Гаррі Поттера. 😅

У свіжому подкасті для "Independent" письменниця розповіла, як приблизно 20 років тому анонімно зареєструвалася у спільноті фанів хлопчика-чарівника: «Я вибрала випадкове ім’я, не пов’язане з іменем Поттера, бо боялася видати, хто я насправді». За її словами, вона поділяла «дуже м’яку» думку про Гаррі Поттера, через що опинилася в оточені користувачів, які недвозначно сказали їй піти геть. Фанати Поттера написали, що вона "чужа в цьому чаті" і "явно *****ка, яка нічого не знає".
Нагадує ХФ.

Купила слойки в тому ж магазині, і знов той самий смак! Де вони їх зберігають? Це ж продуктовий магазин. Ще й тверді, мабуть вже місяць лежали. Але негативний результат - теж результат, не буду більше нічого в них купувати. Ще й мені сьогодні сказала, що ніби люди бачили там у продажу продукти з гуманітарки.

Купила слойки в тому ж магазині, і знов той самий смак! Де вони їх зберігають? Це ж продуктовий магазин. Ще й тверді, мабуть вже місяць лежали. Але негативний результат - теж результат, не буду більше нічого в них купувати.
Купи ще разок, бог трійцю любить.

День добрий. Їздили по Ха. Людей море , як і нема війни. Бережи всіх бог і ЗСУ. Місто оживає, окрім серверної... душа вщент.
Вона теж оживає, з кожним місяцем.
Як я люблю наше місто. Як живе творіння. Кохаю

Назад
Зверху Знизу