Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я бачу між нами щось схоже. Це теж нарцисизм . Багато людей це мають. Треба зрозуміти, що ті роботи не твої і сприймати їх такими, як їх створили люди. Я зараз взагалі відмовилась від критики інших , навіть в своїй голові . Навіщо воно?
Можливо. Я над цим подумаю. Але мені здається, що не обов'язково нарцисизм, хоча не буду казати, що в мене його нема. Може це просто тяга до того, щоб було ідеальне. Це як картина, що криво висить.

Швидко прогорнула сторінку...
"скумбрія мелена середньої прожарки" :рл: :D

Та сусіди ж завтра зжеруть мене за світло в домі . Тут такі панікери. Одна вже щадовбала, кожен день пише "что бахнуло" я їй відписую, бахнула ракета , на вулиці війна , але її то не колише ... кажу від кого світомаскування? Від страху.... ну ок .
Світломаскування то вказівка військових, розпорядження ХОВА.
Можете ставитись до нього як забажаєте,
але виконувати потрібно, доки не скасують.

Світломаскування то вказівка військових, розпорядження ХОВА.
Можете ставитись до нього як забажаєте,
але виконувати потрібно, доки не скасують.
Ти темою помилилася. Зі своїми указівками йди.... в свою тему про Обстріли і взуття.

Хочу бути Карлсоном
Учасниця групи, що перебуває наразі в Німеччині, склала пиріжок. Як би ти оцінила? Там є переклад, але я не бачу пиріжковості, як на мене - просто віршик, втім, може воно німецькою інакше?

demokratie und recht und ordnung
gedeiht unaufhörlich kunst
lass sie für immer hier bleiben
bei uns
© Муля

Якщо легенько, то це вона привертає увагу за типом "Я тут, погладь мене" У мене так Генрі робить регулярно, ходить за мною і за ногу легенько - кусь. Легенько-то воно легенько, але зуби гостри :зуби: :D
Я в шоці :) Я думала, Генрюсік такий няшка. І що скоріше чортенятко Гаррі кусається. :D

Я в шоці :) Я думала, Генрюсік такий няшка. І що скоріше чортенятко Гаррі кусається. :D
Він няшка няшна :любов: Це не укуси, це типу взяв потримати. Гаррі так ніколи не робить, він голосом добивається свого:D

Він няшка няшна :любов: Це не укуси, це типу взяв потримати. Гаррі так ніколи не робить, він голосом добивається свого:D
Мій колишній кіт голосом домагався, щоб я його швидше годувала. Сяде біля ніг (на кухні), розкриє свій рожевий рот і виводить на одній ноті. Але він був при цьому такий красивий, що домагався іноді протилежного: я складала в розчуленні руки, застигала на місці і їм милувалася. :іржач:

П"ю каву середньої прожарки :угу: Тільки першу чомусь. А, пізно лягла. Точніше ні, лягла не дуже пізно, але читала години дві :іржач:

:кава:
Я на сьогодні з кавою закінчила:кава::крфе:

Робила зарядку, полежала наприкінці із закритими очима. Розплющую очі - вигляд як у тому мемі про Наташу - "Лено, вставай, а то у вухо дихать будемо і все уронимо" :D

Мій колишній кіт голосом домагався, щоб я його швидше годувала. Сяде біля ніг (на кухні), розкриє свій рожевий рот і виводить на одній ноті. Але він був при цьому такий красивий, що домагався іноді протилежного: я складала в розчуленні руки, застигала на місці і їм милувалася. :іржач:
Гаррі, в принципі, не проти поговорити на спільні теми:D Але вимагати може різного - поїсти, молока, посади на полицю, зніми з полиці, випусти на балкон, ні не на цей, впусти в будинок, в будинок впусти, ох погано мені :D І так, він також красень :кот::любов:

Назад
Зверху Знизу