Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А Діві та сама задача - розвивати якості Риб - не бути такою сухою, пробувати проникати у більш високі сфери.
Моя Вчитель - Діва. Уяви, як це мене часто "посміхає". :-) Бо усі ці: скрупульозність, педантизм, схильність до дуже мілких деталей (хоча навіщо вони в сфері, де і без того сплошний туман). Вона в дуже високих сферах. Але в своєму стилі.
Я часто кажу: якщо людина Діва, від цього нікуди не дінеться і дівські якості на всьому позначаються. Та й взагалі, що це я, ніхто нікуди не дінеться, жоден Знак! :-) Хоч розвивай, хоч ні, Знак народження діє сильніше.

Діва це умовний бухгалтер - відповідальність, акуратність, педантизм. Повна земля.

А Діві та сама задача - розвивати якості Риб - не бути такою сухою, пробувати проникати у більш високі сфери.
Я взагалі-то в курсі. Чи ти це для інших? :)

Цікаво. Я в гороскопи ніколи не вірила , але переглянула свое ставлення.
Я теж не вірив. Потім декілька років в тестовому режимі перевіряв можна вірити чи ні. Ось чисто фактами оперую.

Діва це умовний бухгалтер - відповідальність, акуратність, педантизм. Повна земля.

Ой, знала я діву, якій те все було не притаманне...

Можливо і треба. Підкорятись типу . Не уявляю як то , поки що.
У тебе навпроти - Близнюки. Мова ж про Зодіакальні протилежності.
Хоча, як на мене, Стрільці і Близнюки якраз самі неконфліктні між собою Знаки з усього Зодіаку, в них багато спільних якостей.
Хоча б легкість на подйом, любов до подорожей.

Почитала про стрільців то да, я вогонь ще той :D

В мене найкращий день той, що спланований і загружений на 90 відс. Що б ввечері впав собі у ліжко. То клас.

Ні, перерахував якості крім критики.
А ця увага до мілких деталей, прискіпливість до себе самого в своїх картинах? Ще трішечки подправлю, ні, ще трішечки, і так роками. Хоча ця риса притаманна усім відомим художникам, може в них усіх Діва сильно виражена.

А ця увага до мілких деталей, прискіпливість до себе самого в своїх картинах? Ще трішечки подправлю, ні, ще трішечки, і так роками. Хоча ця риса притаманна усім відомим художникам, може в них усіх Діва сильно виражена.
Перфекціонізм. Позбавлятися навпаки, ніколи не спрощує, тільки ускладнює.

Це нарцисичні якості . Не дуже. Не любов до себе .

Я невідомий художник, але ця риса теж є :)

Кицька знов кусається. Сидить десь біля ноги, і я навпомацки намагалася її погладити, а вона гризе за руку.
Тоді я просто положила руку собі на коліно. І через хвилину чую таке легеньке - кусь :іржач: Попробувала :іржач:
А, ну то може, що я скумбрію їла ввечері :)

Останнє редагування:
А якщо мені хочеться покращувати не тільки в своїй роботі, а й в чужій? Бо має бути гарно. То це що? :D
Я бачу між нами щось схоже. Це теж нарцисизм . Багато людей це мають. Треба зрозуміти, що ті роботи не твої і сприймати їх такими, як їх створили люди. Я зараз взагалі відмовилась від критики інших , навіть в своїй голові . Навіщо воно?

Кицька знов кусається. Сидить десь біля ноги, і я навпомацки намагалася її погладити, а вона гризе за руку.
Тоді я просто положила руку собі на коліно. І через хвилину чую таке легеньке - кусь :іржач: Попробувала :іржач:
О. Зрозуміло. Скумбрія нямка :D

Якщо легенько, то це вона привертає увагу за типом "Я тут, погладь мене" У мене так Генрі робить регулярно, ходить за мною і за ногу легенько - кусь. Легенько-то воно легенько, але зуби гостри :зуби: :D

Останнє редагування:
Чоловік, як і кофе, повинен бути міцним, а не швидкорозчинним (с) :кава: :D

Назад
Зверху Знизу