Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Людей немає поки що. Тим більше купи.
Ще мало що ясно, тільки тенденцію видно.:D
Ну я можу сказати в цивільному житті я можу уже керувати людьми якщо в мене буде наприклад своя справа. Мені треба було виховати такі якості і ось - done.
А в мене е такі якості та нема ким керувати :D

Ну може потім розкажу. І тепер на черзі Сатурн в першому домі. Це підвищення відповідальності. Тут відразу мене назначили начальником, а також помічником чергового.
Ну як же ж у тебе все по гороскопу виходить. А в мене там що?
Ф'ям, ну що там у мене?! Я в цьому нічого не розумію.

Мене кішка гризе :іржач: чи граться хоче?... Я її до себе в кімнату занесла, бо миша бігає і в мишиловку лізти не хоче. А тут бачу, як не миші з'їдять, то коти :D

Може треба тепер якраз протилежні розвивати. Це видно по знаку, який навпроти. У мене Діва навпроти.
Як на мене, дівські якості у тебе прекрасно розвинені! :іржач: Це, вибачаюся, прискіпування до когось/чогось :) Критик з тебе відмінний! ти навіть фах такий обрав :)

В мене був голос, а кімната була без вікон
В мене в блакитні і в чорній не швидко зображення з'явилося. І відповідно - голубе море - і чорно-біла зебра під ногами. Ото й думаю, що може то асоціації з кольором. А в інших двох - все норм і швидко.

А що голос казав? Чи то секрет?

Як на мене, дівські якості у тебе прекрасно розвинені! :іржач: Це, вибачаюся, прискіпування до когось/чогось :) Критик з тебе відмінний! ти навіть фах такий обрав :)
Це типу. Чого я такий злий був, бо в мене велосипеду не було :D

Мене кішка гризе :іржач: чи граться хоче?... Я її до себе в кімнату занесла, бо миша бігає і в мишиловку лізти не хоче. А тут бачу, як не миші з'їдять, то коти :D
:іржач:
Кішки вони такі.. Дуже суворі дами. Тільки і тримай напоготові спирт для дезінфекції подряпин і клей ФБ-6 для заклеювання них же.

Діва це умовний бухгалтер - відповідальність, акуратність, педантизм. Повна земля.

А Діві та сама задача - розвивати якості Риб - не бути такою сухою, пробувати проникати у більш високі сфери.

Ой, ну тут же є чим! :) Тут уявляєш те, що пропонують уявити. А з тестом треба уявити те, що не написано :)
Про ти кажеш? :іржач: я взагалі про інше. Я про свої емоції, які відчуваю, коли люди не можуть щось з тобою розділити. Неважливо що то - тест чи книга. Вони просто не можуть і це шкода, бо це гарно. Звісно, я теж не можу щось розділити з іншими. І можливо їм теж це шкода, а може й ні :)

:іржач:
Кішки вони такі.. Дуже суворі дами. Тільки і тримай напоготові спирт для дезінфекції подряпин і клей ФБ-6 для заклеювання них же.
Сусіди за війну позносили 10 котів додому і ті всі бігають в мене в дворі. Буся їх ганяе . Різних кольорів. Буся в мене ловить мишей , доречі .

Діва це умовний бухгалтер - відповідальність, акуратність, педантизм. Повна земля.

А Діві та сама задача - розвивати якості Риб - не бути такою сухою, пробувати проникати у більш високі сфери.
Цікаво. Я в гороскопи ніколи не вірила , але переглянула свое ставлення.

Назад
Зверху Знизу