Шкода, що ти те повідомлення видалив, але ж воно залишилося в цитаті Іри. Тож я на нього теж відповім, бо це ж форум, а не монолог в пустоту
*Сатурн через місяць мій 12 дім покидає, і що ви думаєте, туди заходить Плутон. І тут ось взагалі все зовсім по серйозному, просто більш серйозно не буває, і на 20 років він туди заходить, а не на три.*
У всіх людей по гороскопам йдуть Сатурн і Плутон, ти ж не один такий. Але, як бачимо, люди все ж якось живуть і виплутуються (або ні). Коротше, "нічого особливого".
невеликий відступ від астрологічної теми. (Прям як просвітлення. "Просвітлення - це нічого особливого" (с)

фейспалм тому, що ясно, що це все ж таки особливе, але водночас ні, ржач тому, що мені це кумедно).
«Я пішов і повернувся. Нічого особливого. Родзан відомий своїми горами у тумані, а Секко – своїми хвилями. Люди думають: як це, мабуть, чудово – побачити знаменитий гірський ланцюг, оповитий хмарами, і хвилі, про які кажуть, що вони покривають собою всю земну кулю. Але коли ви прийдете туди, ви побачите лише хвилі та гори. Нічого особливого.» )
Сатурн завжди обмежує - в будь-якому Домі. Особисто мені не здається, що проходження Сатурна по 12-му Дому - найгірше. Можна подумати, що його проходження по Дому особистості - першому - ліпше.
У тебе є тригон Сонце-Юпітер, Сонце-Уран. Пропасти не дадуть. У мене правильно записаний твій час народження 14:30? (всю дату не пишу). Втім, якщо ти прагнеш стирання особистої історії.. Але, може, й не прагнеш.