Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хотіла відео свое вставити а воно інвалідне

Вот замовив собі смажені ребра і аж легше стало. Напевно не вистачало в організмі смажених ребер. Тільки якась мода мед усюди пихати і взагалі солодке в солоне. Не треба цього робити.

Вот замовив собі смажені ребра і аж легше стало. Напевно не вистачало в організмі смажених ребер. Тільки якась мода мед усюди пихати і взагалі солодке в солоне. Не треба цього робити.
З медом смачно. Я його в салат і до курки додаю. Смачного тобі

Взагалі, ми живемо як вміємо і то нормально.

Не ти, так ще хто. Тому що це типу форум, а не монолог в пустоту. :рл::іржач:
Шкода, що ти те повідомлення видалив, але ж воно залишилося в цитаті Іри. Тож я на нього теж відповім, бо це ж форум, а не монолог в пустоту :D

*Сатурн через місяць мій 12 дім покидає, і що ви думаєте, туди заходить Плутон. І тут ось взагалі все зовсім по серйозному, просто більш серйозно не буває, і на 20 років він туди заходить, а не на три.*

У всіх людей по гороскопам йдуть Сатурн і Плутон, ти ж не один такий. Але, як бачимо, люди все ж якось живуть і виплутуються (або ні). Коротше, "нічого особливого".

невеликий відступ від астрологічної теми. (Прям як просвітлення. "Просвітлення - це нічого особливого" (с) :іржач: :рл: фейспалм тому, що ясно, що це все ж таки особливе, але водночас ні, ржач тому, що мені це кумедно).

«Я пішов і повернувся. Нічого особливого. Родзан відомий своїми горами у тумані, а Секко – своїми хвилями. Люди думають: як це, мабуть, чудово – побачити знаменитий гірський ланцюг, оповитий хмарами, і хвилі, про які кажуть, що вони покривають собою всю земну кулю. Але коли ви прийдете туди, ви побачите лише хвилі та гори. Нічого особливого.» )

Сатурн завжди обмежує - в будь-якому Домі. Особисто мені не здається, що проходження Сатурна по 12-му Дому - найгірше. Можна подумати, що його проходження по Дому особистості - першому - ліпше. :незрозумію:

У тебе є тригон Сонце-Юпітер, Сонце-Уран. Пропасти не дадуть. У мене правильно записаний твій час народження 14:30? (всю дату не пишу). Втім, якщо ти прагнеш стирання особистої історії.. Але, може, й не прагнеш. :)

Ок. Я обіцяю такого не робити :)
Я навіть ребра смажити не буду )))))

Шкода, що ти те повідомлення видалив, але ж воно залишилося в цитаті Іри. Тож я на нього теж відповім, бо це ж форум, а не монолог в пустоту :D

*Сатурн через місяць мій 12 дім покидає, і що ви думаєте, туди заходить Плутон. І тут ось взагалі все зовсім по серйозному, просто більш серйозно не буває, і на 20 років він туди заходить, а не на три.*

У всіх людей по гороскопам йдуть Сатурн і Плутон, ти ж не один такий. Але, як бачимо, люди все ж якось живуть і виплутуються (або ні). Коротше, "нічого особливого".

невеликий відступ від астрологічної теми. (Прям як просвітлення. "Просвітлення - це нічого особливого" (с) :іржач: :рл: фейспалм тому, що ясно, що це все ж таки особливе, але водночас ні, ржач тому, що мені це кумедно).

«Я пішов і повернувся. Нічого особливого. Родзан відомий своїми горами у тумані, а Секко – своїми хвилями. Люди думають: як це, мабуть, чудово – побачити знаменитий гірський ланцюг, оповитий хмарами, і хвилі, про які кажуть, що вони покривають собою всю земну кулю. Але коли ви прийдете туди, ви побачите лише хвилі та гори. Нічого особливого.» )

Сатурн завжди обмежує - в будь-якому Домі. Особисто мені не здається, що проходження Сатурна по 12-му Дому - найгірше. Можна подумати, що його проходження по Дому особистості - першому - ліпше. :незрозумію:

У тебе є тригон Сонце-Юпітер, Сонце-Уран. Пропасти не дадуть. У мене правильно записаний твій час народження 14:30? (всю дату не пишу). Втім, якщо ти прагнеш стирання особистої історії.. Але, може, й не прагнеш. :)
То що робить той Плутон? Айвенго так і не сказав.
А як там у мене справи з Плутоном? :D Втім, це ж трошки наша планета так? Тож мабуть не стане нам дуже шкодити? :ги:

Навряд. Мені здається Айвенго очікує якоїсь певної реакції. Але люди всі реагують по-своєму. Комусь та тема взагалі нецікава, я - прочитала і просто типу зробила відмітку: "а, он воно що". А хтось може і посперечатися, он Ф'ям прийде і може щось додати. Але ж ми реагуємо відповідно до свого характеру, а що саме хотів би Айвенго - не знаємо.
А йому, виходить, нецікаво розповідати, коли він не отримує тієї реакції, яку очікує.
Нам усім дуже хочеться отримувати такі відповіді і такі реакції, як нам хочеться! :D :любов:
Боже милостивий, як мені б хотілося, щоб усі люди відповідали у "стилі Лени" :) Тільки з гумором, тільки дотепно, тільки легко і приємно. :) Але ж фігвам :-) - усі люди різні, і не може бути форум з декількох тисяч однакових людей :-) Та й навіщо, бо світло добре видно тільки якщо є темрява. А якщо є одне світло, як ми зрозуміємо, що то саме воно? з чим порівнювати?

Слухайте, в мене ідея. Пропоную показати свої зачіски, які у вас були, якщо є фотки. Хто захоче - з обличчям, або смайлика якось на лице приліпити :)
Так, краще смайл, щоб не довелося видаляти, бо он Ф'ям вночі прийде, їй теж цікаво буде
Зазвичай уночі приходить дожор

Смажить тут Олена.
Олена це щось! :угу: :любов: Якби її не було на форумі, то довелося б таку программу написати комусь :) От як без такої людини (чи хоча б того, хто прикидається людиною, штучний інтелект хоча б, який вміє влучно жартувати) :)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Олена це щось! :угу: :любов: Якби її не було на форумі, то довелося б таку программу написати комусь :) От як без такої людини (чи хоча б того, хто прикидається людиною, штучний інтелект хоча б, який вміє влучно жартувати) :)
Жванецький у спідниці.)
Сподіваюся, Олена мене не вб'є.

• Це смішно!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу