Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Привіт, мені можна трохи. У мене зараз сидячий режим. Мало рухаюся. Треба трохи себе обмежити
Та у мене режим практично сидячий..., питання у сенсі.
Чоловік приходить з роботи після восьмої, розмовляєм і часто з бокалом заспокійливого .
Вчора знов їх прцівник підірвався на міні, його кинули в автівку... і вона підірвалісь на другій мині.., всі дивом залишились живі.
Різних випадків вистачає.

можу оповісти про су-від готування

коротше, прочитав на itc.ua статтю про су-від готування м яса.

в результаті таке рішення:
1. купити м ясо в вакуумним упакуванні
2. відчинити кришку мультіварки, налити в чашу мультіварки 2л води, туди ж помістити м ясо в упакуванні. зачинити кришку мультіварки
3. встановити налаштування повільноварки, в якому підтримується температура 72 град. і встановити таймер на 10 год. запустити процес.

ну і все. за 10 годин буженіна готова
Ти мене лякаеш .

Чоловік приходить з роботи після восьмої, розмовляєм і часто з бокалом заспокійливого .
Вчора знов їх прцівник підірвався на міні, його кинули в автівку... і вона підірвалісь на другій мині.., всі дивом залишились живі.
Ого. Тут точно не обійтись без заспокійливого . Я навпаки через стрес не можу пити нічого. Окрім кави.

Це страшно. Від таких розповідей у мене якийсь відчай

Назад
Зверху Знизу