Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
прибирання - це вирішення абсолютно всіх питань життя, смерті та вічності:

тобі нудно - йди поприбирай,
тобі сумно - йди поприбирай,
тобі весело - а шо тобі весело, коли в хаті такий ****!???
А я навпаки чомусь. Хоч маю чорні кола біля очей

чому

сахар - висипається,
сіль - висипається,
гречка - висипається?

а я - не висипаюсь!?
Українською цей жарт не катить. Бо висиплятися. А висипатися - то до сну відношення не має :)
Не хочу зовсім зараз фотографуватись. Я собі зараз не подобаюсь)
Я фотокалася у грудні, на ДН невістки. Ото хоч у дзеркало на себе подивилася за пів року )))))

Останнє редагування:
Українською цей жарт не катить. Бо висиплятися. А висипатися - то до сну відношення не має :)

Я фотокалася у грудні, на др невістки. Ото хоч у дзеркало на себе подивилася за пів року )))))
Я коли схудла дуже, не могла себе дивитись. Скелет якийсь був. Це як війна почалась

Привіт, все добре..працюю..
набрала вагу..тепер я +2 кг :рл:
Переглянути вкладення 13222489
Набрала вагу - це добре. Якби втрачала - то погано наразі.
Мля, теж хотів запитати але ти випередила))
Я запитувала ще вчора. Я перша :язик:

Ок. Не будемо тиснути на людину. Шкоди поки що не робить, картинки постить, історії пише, а чоловік чи жінка - то неважливо :)

Ок. Не будемо тиснути на людину. Шкоди поки що не робить, картинки постить, історії пише, а чоловік чи жінка - то неважливо :)
Тобто неважливо за умови, якщо тільки хтось не збирається до нього смалити халявки ))))

Я досі від'їстися не можу, але хоча б не лякаю вже сама себе у дзеркалі. Це вже добре :їжа: :)
Хоча ми ж і їли добре, сидячи в підвалі. Нерви мабуть. Я і зараз як понервую, то мінус 2кг відразу.

Ніяк не можу змусити себе взятися до роботи. Сонна дуже - погода впливає, ще й заснула пізно. А так добре вчора налаштувалася )))
Треба щось цікавеньке, щоб хоч не дарма прогулювала ))

О, я ж обіцяла робити екскурси в своє дитинство! Зараз щось знайду.
А ви теж пошукайте, хто вдома живе.
Можна і не в дитинство, а просто щось.

Взагалі кохання, дуже приемне відчуття. Воно надае наснаги, робити багато справ, жити, літати, дихати . Кохання можно повернути , навіть після 15,20,років шлюбу. Наповнити сосуд кохання, при бажанні обох партнерів. По-перше, кожна людина, повинна любити себе і потім вже інших. Тоді не буде проблем. Буде кохання, що б літати, а не що б падати.

То ж добре) я від солодкого не можу втриматись, а потім відробляти ті солодощі)
Треба таке тренування з ранку, що б дивитися на їжу і воротило :D. Таке в мене вийшло сьогодні.

Назад
Зверху Знизу