Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так тойво...Ціле яблуко в білку не влізеНадгризає яблука на яблуні. І не доїдає, кидає![]()
Ну з статистики, яка потрапляла на очі дівчаток стає більшеА що там з новонародженим людьми, хтось знає статистику?
А як виглядає тайске ім'я? Схоже на кітайскі? Ну як Си Лінь, чи Ван Хой Є?Я придумала чудове ім'я для кота. ЦьомАле для тайського воно, як на мене, не годиться. То для простого
![]()
На вулиці :,, Цьом, Цьом, Цьомику! Ну де ти ? Йди вже до мене!,, - ,, та я не вам , чоловіче , йдіть собі, куди йшли,, - може бути й таке. 😁Я придумала чудове ім'я для кота. ЦьомАле для тайського воно, як на мене, не годиться. То для простого
![]()
Колись, коли ще касети з фільмами брали у прокат, я працівницю пункту видачі ошелешила запитанням "У вас є коханець?" Я мала на увазі фільм "Коханець"("Любовник" тоді) Але треба було бачити її очі і очі оточуючихНа вулиці :,, Цьом, Цьом, Цьомику! Ну де ти ? Йди вже до мене!,, - ,, та я не вам , чоловіче , йдіть собі, куди йшли,, - може бути й таке. 😁
Я жартую, але колись був у мене випадок у кондитерському. Цукерки були у продажі з назвою ,,Любімі,, ( перепрошую , але це було ще за радянських часів, назва на російській мові). Кажу продавчині, щоб зважила мені триста грамів ,,любімих,,. Вона мені - ,, тю, а звідки я знаю, які це у вас!,,. Я ошелешилась, кажу - так на ценніку назва така написана. Вона каже - та ви шо....новенька була продавчиня, ще не в курсі усього асортименту.
Ну як, не поцупили?Ми маємо завтра закінчити картоплю. Вже вся викопана, але не встигли усю позбирати, то буду вночі у вікно сторожувати, щоб не поцупили![]()
Ні, просто у мене такі асоціації. Тайський - це ж породистий кіт (хай навіть лише забарвленням), то хочеться ім'я не дуже простяцьке. Навіть не так. Хочеться, щоб ім'я відображало характер, яким я його уявляю. Цьом - прикольне ім'я, але для звичайого милого котика, від якого нічого особливо не очікуєш. Я наразі тримаю у загашнику ім'я МаксА як виглядає тайске ім'я? Схоже на кітайскі? Ну як Си Лінь, чи Ван Хой Є?![]()
Ні, вся на місці. Зранечку зібрали, так що місія виконана 🫡Ну як, не поцупили?
Чому у вас ****ьний отвір асоціюється з тайцями?****. Велично і майже по тайські
О, Гаррі кіт - "говорун" Дуже полюбляє поговорити "за життя", продекламувати вірші з виразом . Божечки, ліпше б мовчав. Особливо вранцічерез "говорливість"