Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
О, Гаррі кіт - "говорун" Дуже полюбляє поговорити "за життя", продекламувати вірші з виразом . Божечки, ліпше б мовчав. Особливо вранці:D
Наша Ксюша також любила побалакати. Так не вистачає ії.
Настя навіть розмовляє або безгучно, або ледь чутно.

Наша Ксюша також любила побалакати. Так не вистачає ії.
Настя навіть розмовляє або безгучно, або ледь чутно.
Так, дуже важко коли уходять...Генрі вже 16 років, і якось за останні пару місяців дуже здав...

Доброго ранку! З добром:кава:

534211026_1328741121956241_3948906367489085575_n.webp

Сір, розкажи якусь історію часів твоєї молодості :-)

Біля мого будинку була колонка, де часто зупинялися далекобійники — набрати води. Пам'ятаю, як мене здивував один із них своїм питанням: "А цю воду можна пити?" Вже у Харкові, оселившись у студентському гуртожитку, я зрозумів, що у крані буває несмачна вода. І от, одного разу, сестра з подругою запитали, куди їде черговий далекобійник. Виявилося, що у Харків. Жартома попросили підкинути (відстань — 220 км, на хвилинку). І так, у чому були, без документів, без грошей, опинилися у мене в гостях. У гуртожиток без документів їх не пустили і я годував борщем навинос. А вночі, за допомогою пов'язаних покривал, затягував на другий поверх, бо на вікнах першого поверху були металеві решітки. Подруга була пишна дівчина в районі центнера, тому не сам — довелося просити колегу про допомогу. Коротше, було весело. А щоб не сумували вдень, поки передавали документи автобусом, навчив їх гри у шахи.

Біля мого будинку була колонка, де часто зупинялися далекобійники — набрати води. Пам'ятаю, як мене здивував один із них своїм питанням: "А цю воду можна пити?" Вже у Харкові, оселившись у студентському гуртожитку, я зрозумів, що у крані буває несмачна вода. І от, одного разу, сестра з подругою запитали, куди їде черговий далекобійник. Виявилося, що у Харків. Жартома попросили підкинути (відстань — 220 км, на хвилинку). І так, у чому були, без документів, без грошей, опинилися у мене в гостях. У гуртожиток без документів їх не пустили і я годував борщем навинос. А вночі, за допомогою пов'язаних покривал, затягував на другий поверх, бо на вікнах першого поверху були металеві решітки. Подруга була пишна дівчина в районі центнера, тому не сам — довелося просити колегу про допомогу. Коротше, було весело. А щоб не сумували вдень, поки передавали документи автобусом, навчив їх гри у шахи.
Дякую, прикольна історія :-)

Зустріла в повісті про Ніро Вульфа, що він платить з/п Фріцу (повару), теодору - квітникарю, Арчі Гудвіну і Чарлі - прибиральнику. Навряд чи він прибирає на вулиці, то скоріш за все це і є людина, яка миє підлогу :-)

Лено, не розберу якої породи кішка колор пойнт у тебе на картинці 😆

• Це смішно!
Реакції: E.N
Вчора до мене приїжджала подруга. Вирішили не сидіти вдома, а погуляти в парку, сходити до качок, перейнятися природою. Пішли. Стежку до качиного пляжу перегородив стовбур дерева, що впало. Ми перелізли і виявили що качок дуже багато, нас вони не бояться та залюбки готові прийняти учать в розмові, але через це дерево на галявині багато куп хмизу. І тут, з цього хмизу, вискакує миша...
Я ніколи не думала, що подруга вміє стрибати як молода лама та видавати ультразвук. Миша офігела і кинулася в річку топитися. Качки заткнулися і перестали пірнати, риби зібралися вийти на берег, а зверху зі страшним "кар" зірвалася ворона!
Але миша раптом топитися передумала і побігла назад. А в річку з підвиванням помчала топитися подруга. Я встигла схопити її за кофтинку. Миша шмигнула в зарості, але здається в останній момент покрутила пальцем біля скроні. І з іншого берега якийсь мужичок із вудкою дбайливо запитав - "Дівчата, все нормально?"
:D

Останнє редагування:
Їздила сьогодні на Барабан. Не була впевнена чи він ще працює, бо давно там не була. Пошкоджень багато, але все ж якісь ряди з товаром є. Погано, що торгові точки розкидані по всій площині, а навкруги багато непрацюючих. Тобто до якось ряду треба йти через майже порожній ринок. Хоча я приїхала пізно, о 12-й, то якісь продавці вже позачиняли, може зранку там інша картина.

Назад
Зверху Знизу