Статус: Офлайн
Повідом.: 25863
Повідом.: 25863
Re: **** достали олх дрочеры!
Действительно технологии не стоят на месте и сео-оптимизация выходит в реал. Изначально потраченное время на грамотно составленное объявление и наличие ОЛХ доставки сводит общение между продавцом и покупателем к устаканиванию цены - а это довольно быстро и без всякого телефона ... Кто не вникает - так и остается на уровне барыжного мышления 90-х и нулево-единичными продажами ...
Мій власний досвід роботи з клієнтами показує, що менше часу витрачається саме на переписку, аніж на телефонні розмови чи розмови в реалі.
Чому так відбувається?
Більшість людей набирає текст значно повільніше, ніж розмовляє вголос, тому переписка змушує людину більш зрозуміло і лаконічно формулювати свої думки. А розмови телефоном розслабляють, і людина реально може годинами розтікатися думкою по дереву (ще й думки стрибають з однієї теми на іншу, і вона може замість робочих моментів розповідати якісь історії зі свого життя), а я так нічого конкретного не можу добитися. До того ж, замість розмови по телефону з одним клієнтом я міг би встигнути відповісти двом чи трьом людям у месенджері.
Листування дає многозадачність, а розмова по телефону - ні.
Існує ще один момент, чому деяким людям подобається розмова по телефону (і це нормально, бо всі люди різні, і в кожного свої особливості) - іноді аналізувати і формулювати думки певним людям буває непросто, тож вони віддають перевагу не класичному раціональному мисленню, а емоційному інтелекту, інтуїції. Вони намагаються інтуїтивно зрозуміти, чи варто мати справу з продавцем, чи покупцем.
Ще деякі люди можуть використовувати розмову для емоційного тиску - агресивно намагатися вибити знижку чи впарити ще якийсь товар додатково. Розмова телефоном змушує співрозмовника відповідати одразу і в умовах браку часу менше аналізувати, чи влаштовують його нові умови.
Ще один момент, чому телефонна розмова може забрати більше часу - це те, що у месенджері ти можеш відповісти майже у будь якій ситуації, де б ти не знаходився, а вхідний дзвінок може змусити кидати всі справи і шукати тихе місце, де можна поговорити.
Полнейшая хрень! По телефону намного быстрее чем печатать текст, и не один раз! Опыт продаж на ОЛХ около 10 лет, ещё Сладно было.
Действительно технологии не стоят на месте и сео-оптимизация выходит в реал. Изначально потраченное время на грамотно составленное объявление и наличие ОЛХ доставки сводит общение между продавцом и покупателем к устаканиванию цены - а это довольно быстро и без всякого телефона ... Кто не вникает - так и остается на уровне барыжного мышления 90-х и нулево-единичными продажами ...

Я в таких случаях сразу говорю "пишите в чат, я прочитаю и отвечу".