Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Доля Донбасу

назови канал который писал и транслировал майданутых более месяца24\7

Я смотрю ты ни хера не соображаешь даже о чем говоришь. Так вот, как человек, активно следивший в ту пору за событиями я могу сказать, что основной прайм-тайм Майдана был примерно в районе 20-22 часов. Именно тогда к микрофону выходили Ющ с Юлькой. Именно в это время делались самые интересные заявления. Именно в это время все телекомпании писали их речи. Никому не нужен был 24*7 режим. В другое время ни Ющ, ни Юлька перед Майданом не выступали.

До сих пор удивляюсь, как это не шмальнули в след из машингвера...?
Да ты на себя посмотри... Они ж тебя бЕндеровщиной заразили по самое небалуй...

основной прайм-тайм Майдана был примерно в районе 20-22 часов. Именно тогда к микрофону выходили Ющ с Юлькой. Именно в это время делались самые интересные заявления. Именно в это время все телекомпании писали их речи. Никому не нужен был 24*7 режим.

Тимоха, зная это (вот же продуманная ****), выдала спич про проволоку, дома, под одеялом, но все, один ***, услышали...

Да ты на себя посмотри... Они ж тебя бЕндеровщиной заразили по самое небалуй...

От тож...

в регионе к которому Вы обращаетесь, Ваш призыв услышало бы гораздо больше людей если бы призыв звучал на их родном языке. это всеравно что просить о помощи Галычан на русском языке.

Противоречий не находите ?
Протиріччя тут можуть знайти тільки національно збочені руссо-імперці.
Донбас за чисельністю і мовним різноманіттям ****огічний Швейцарії, де декілька державних мов.
Політико-правова платформа, яку приписують цьому регіону базується на тому, що мовна політика має бути мультилінгвістичною і ****огічною тій, що у Швейцарії. А тому, виходячи з духу права як загальновизнаного джерела права, і заявленої системи цінностей то Донбас це регіон трьох мов - російської, української і однієї з міноритарних в регіоні.

Емоціональна гра на публіку не є конструктивною. Я таких слів не казав, а "поміж рядків" скоріш вам можна приписати зверхнє ставлення до українства.

Це не понти, а жага до знань. Це ваша ж ідея сказати "вам", а де "вам" там є і "ми". Думаю усім буде цікаво хто для вас є "вам", а хто "ми" і як ви їх відрізняєте.

Так, спільність громадян які індентифікують себе ізщ певною однією нацією.

Не можу погодитися. Відношення до права може бути різна, як і різними є правові системи. Але у кожної нації своя унікальна система цінностей, яка відрізняє її від інших. До цінностей може відноситися і певні елементи політичної та правової системи, і вони навіть можуть бути однаковими у різних націй. Але завжди є те що відрізнить одну націю від іншою.

Рівноправності кого з ким? Конкретніше кажіть. А то я вже сказав про рівні права людини і громадянина, але вас схоже це не влаштовує.

Декларації кажете зараз ви.

Ну це ваші слова що в Україні немає єдиного культурного поля. Адже якщо чогось немає на його місці вакуум. І немає на всій Україні. Якщо ви не це мали на увазі - поясніть що є. І чекаю відповіді на інші запитання.

Але ж ви доросла людина, у вас напевно є своя особиста думка. Автор завжди пропоную концепцію, а прості люди її можуть адаптувати по різному.

Я усіх людей вважаю рівними, що ж вам так усе людство допекло?

Я не собираюсь писать комментарии к каждому слову из своего предыдущего сообщения. Слава Богу, не первый день в сети и все эти приколы - давно изучил.
Тут никто никому ничего не должен. Но, если у вас есть желание самостоятельно указать на принципиальную разницу между тем, что пишите вы, и, допустим, тем что пишет Огрызко - укажите.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В принципе, есть минимальный шанс, что вы не "понты колотите", а честно не догоняете о чём речь идёт. Ладно, можно и на пальцах растолковать.
Есть недоцарь Завгар Первый. Он как-бы и сам чувствует, что по настоящему царюют не так, и будет стремится зацарювать хотя бы, как пацаны в России. Значит, если все остальные, кто под "царём", ещё не совсем холопы, то скоро будут. Пока всё понятно?
А теперь принципиальный вопрос: зачем русскоязычным холопам нужно выступать сообща со своими хитропридуманными украинскими братьями, если последние не просто не хотят быть холопами, а ещё и желают запанувать над своими сегодняшними товарищами по несчастью? Кому вы сдались с вашими притязаниями? -Мне можете не отвечать; себе ответьте.
Так что, либо равные права вообще и на управление государством в частности, и русский вторым государственным прежде всего, либо всем нам век воли не видать. -Где-то так. :)

Не знаю чи правда що ви написали, але те що ви написали по своїй суті є опис рабства.

Такими їх вважають їх роботодавці.

Общність будується на спільних суспільних цінностях. Свобода - така цінність. Робота - ні.

___

Тоді все зрозуміло. Це радянські силовики любили казати "є породисті люди, а є як дворняги". Що, породистий, вже команда голос була? Хто тобі дав право їх так називати? То є люди а не тварини.

Охренеть! Ну, за то теперь я вижу что вы просто тролль. Там предполагается, что люди и подавно чувствуют. Это надо особый вывих в мозгу иметь чтобы истолковать как-то по другому. Или не вывих, а установку утопить оппонента по любому. -Старайтесь, старайтесь, - типа никто не разберет где правые, где виноватые. :D
P.S. И я, кстати, сейчас пожалуюсь на выделенный текст, - чтобы вы не удивлялись.

Останнє редагування:
Вот меня поражают все Юлеботы здесь. Кричат. чтобы им предоставили запись, а у самих же нет доказательств. что она говорила обратное.

Объяснить слепому, что есть солнце? Ну-ну..

Кстати, по краматорскому форуму есть ещё вопросы?

*** :збентежений:
Шо я там забыл, на этом Краматорском форуме? :confused:

Еще раз повторяю - мне эта тема неинтересна :)
Вы тут решили из меня выдавить признание, шо этого не было?
Не дождетесь :попка:
Слышал, видел, помню. По ТВ крутили.

Но, не отрицаю, что тогда, каждую минуту столько ****** друг на друга лили все, что я на эпизоде про колючую проволку, внимания особого не заострял.

У меня одно очень запомнившееся воспоминание от тех дней.
Это то, что страна уцелела. Оранжевые были в шоке оттого, к чему привели Украину.
Они ж думали, ща центр Киева захватят, парализуют работу правительства и всё – дело в шляпе. А не тут-то было. Юго-восток чуть ли не сказал Киеву и Галичине – прощавайте ребятки, будет у нас свое государство.
Если б путину тогда хватило чуток решительности, то всё. Вернули б россияне минимум половину Украины обратно.

А то, что там Юлька ляпнула или не ляпнула, это микроскопическая деталька тех событий.

Так что можете меня не троллить :язик:
И зря вы эту тему педалируете. Юле за это срок не скостят. Газ от этого не подешевеет, и набранные кредиты не погасятся. И статус святой, от этого не вернется :rolleyes:

Вот меня поражают все Юлеботы здесь. Кричат. чтобы им предоставили запись, а у самих же нет доказательств. что она говорила обратное.
Вот меня поражают все неверующие здесь. Кричат чтобы им предоставили черта, а у самих же нет доказательств что чертей не существует.

Секта свидетелей слова Юлиного. Их много, все слышали откровения, не доступные непосвященным. Но сии откровения явились только военам света.

*** :збентежений:
Шо я там забыл, на этом Краматорском форуме? :confused:

Еще раз повторяю - мне эта тема неинтересна :)
Вы тут решили из меня выдавить признание, шо этого не было?
Не дождетесь :попка:

Но, не отрицаю, что тогда, каждую минуту столько ****** друг на друга лили все, что я на эпизоде про колючую проволку, внимания особого не заострял.

У меня одно очень запомнившееся воспоминание от тех дней.
Это то, что страна уцелела. Оранжевые были в шоке оттого, к чему привели Украину.
Они ж думали, ща центр Киева захватят, парализуют работу правительства и всё – дело в шляпе. А не тут-то было. Юго-восток чуть ли не сказал Киеву и Галичине – прощавайте ребятки, будет у нас свое государство.
Если б путину тогда хватило чуток решительности, то всё. Вернули б россияне минимум половину Украины обратно.

А то, что там Юлька ляпнула или не ляпнула, это микроскопическая деталька тех событий.

Так что можете меня не троллить :язик:
И зря вы эту тему педалируете. Юле за это срок не скостят. Газ от этого не подешевеет, и набранные кредиты не погасятся. И статус святой, от этого не вернется :rolleyes:

Уважаю. Хоть один сказал честно, что он - тролль.

Тролль. Слился

Да. Что она не говорила, что нужно Донбасс обнести проволокой.

Сам себя стараешься перетроллить? Считай, удалось.

У меня к примеру нет никаких доказательств, что ты не ******* с педерастическим уклоном. Так готов это доказать ?

Сам себя стараешься перетроллить? Считай, удалось.

Жирный... Почти достиг вершины в троллизме :D

Я не собираюсь писать комментарии к каждому слову из своего предыдущего сообщения. Слава Богу, не первый день в сети и все эти приколы - давно изучил.
Приколи? Тяпнув-ляпнув-у кущі? Ну так вам не в "полтику", вам у "приколи" із цим.

Тут никто никому ничего не должен. Но, если у вас есть желание самостоятельно указать на принципиальную разницу между тем, что пишите вы, и, допустим, тем что пишет Огрызко - укажите.
Огризко не націоналіст, а тому він плутається у термінах. Суть своєї ідеї я вам виклав, він суть своєї ідеї виклав - якщо треба порівняєте.
В принципе, есть минимальный шанс, что вы не "понты колотите", а честно не догоняете о чём речь идёт. Ладно, можно и на пальцах растолковать.
Есть недоцарь Завгар Первый. Он как-бы и сам чувствует, что по настоящему царюют не так, и будет стремится зацарювать хотя бы, как пацаны в России. Значит, если все остальные, кто под "царём", ещё не совсем холопы, то скоро будут. Пока всё понятно?
Я такою термінологією не користуюся, і вам би не радив. Але суть зрозуміла.

А теперь принципиальный вопрос: зачем русскоязычным холопам нужно выступать сообща со своими хитропридуманными украинскими братьями, если последние не просто не хотят быть холопами,
Принципове питання - нащо російськомовним і двомовним українським націоналістам нав'язувати ідею окремої міфічної нації "російськомовних"? Ви тупо пропагуєте і нав'язуєте російський агресивний націоналізм, але робите це у дещо завуальованій формі. Факт у тому що знання і використання російської мови не може вважатися ознакою політичної прихильності. Мільйони етнічних росіян, російськомовних та двомовних українців що живуть по всій Україні не підтримують концепцію поділу на дві нації/два народи. Ця теза про політичний поділ на російськомовних/україномовних просто не має достатньо пістав для того щоб це вважати дійсним.
а ещё и желают запанувать над своими сегодняшними товарищами по несчастью?
А названа вами група "російськомовні" хіба не має намір створити анклав і панувати над групою "українські брати"? Не дарма ви ухиляєтесь коментувати мою тезу про рівні права людини та громадянина. Тому що це означає що хоча держава і національна (як і Польща, Ірландія тощо), але обирати і бути обраним може бути будь який громадянин незалежно від походження чи самоідентифікації. Інша справа в тому що вас не влаштовують цінності державотворчої української нації - свобода волі, українська мова, демократизм, політичний плюралізм тощо.
Боротьба іде не за рівність, а за владу - це так. Боротьба українською нацією як основою державності з купкою впливових осіб без роду і племені та руссо-імперцями + інертними коммі що їх підтримують та залякують інший люд. Ви кажете про рівні права, але не кажете у кого із ким конкретно мають бути рівні права - замість рівних прав громадян ви пропагуєте "рівні права нації". Нема у світі країни, де правова система держави оголошувала "рівноправні нації". Рівність громадян різних національностей - так, але не націй як суб'єктів.

Охренеть! Ну, за то теперь я вижу что вы просто тролль. Там предполагается, что люди и подавно чувствуют. Это надо особый вывих в мозгу иметь чтобы истолковать как-то по другому. Или не вывих, а установку утопить оппонента по любому. -Старайтесь, старайтесь, - типа никто не разберет где правые, где виноватые.
P.S. И я, кстати, сейчас пожалуюсь на выделенный текст, - чтобы вы не удивлялись.
Типова радянська тактика. "Спровокував-зазнав наслідків-зіграв у "несознанку"-влаштував істеричну демагогію щодо цього". Нічого нового ти нам не продемонстрував.

А от я кажу що це взагалі твої слова. Доведи зворотнє.

Назад
Зверху Знизу