Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чувствуете ли вы "проблему русского языка" в Украине?

• Автор теми Автор теми Kertis
  • Дата створення Дата створення
Знову неправда - у мен вся компанія має україномовні програми+WinVista ukr, так...вийшола повністю українська Віста, і вже давно, не патч чи українізатор.:)
Крім того - багато інет-кафе у нас мають україномовний софт.
Далі - пошукайте українізатор на прогу в ua-net'і, знайти зараз проблем нема ніяких на всі популярні проги.
Тому не тре перекуручувати факти, чи пан просто не цікавився даним питанням:)

Дайте заказ на украиноязычный софт - поставлю украинский.
за 15 лет карьеры - никто, ни разу не заказывал софт с украинским интерфейсом. Хотя лично я делал 2 локализации украинские, за лицензию, так сказать. Но там просто набирался вал.
Я ж не говорю, что его нет. Я говорю, что мне его не заказывают. По крайней мере, здесь, в Харькове.
Я имею ввиду, эксклюзивный софт.

Останнє редагування:
а программы с украинским интерфейсом никому не нужны. Объективная реальность.
Не, они то нужны, просто не так много, как с русским. Но как бы не дошло и до запрета последнего :rolleyes::rolleyes:

От уже ехидна ...
***, а остальные 125 для тебя ничего не значат?

А я для тебе напишу: ми ТУТ розуміємо один одного дуже чудово російською і, навіть, тебе українською; а компромисс - это не лезть со своим герпесом в чужой рот - у вас есть украинский - рааадуйтесь! Никто его у вас не заберёт, он никому *** не нужен, только не надо пихать невпихуемое нам.
Второй государственный - вот и весь компромисс.
"От уже ехидна"...перепрошую - що це означає???
Прошу, тільки без своїх російськіх "матів".:( Сеанси є і російськомовні, просто заспокойтеся і пройдіться кінотеатрами і про все дізнаєтеся.
Ми живемо в одному "роті", і я радію, що моє місто не таке бездушне та зросійщене я Харків чи Данєцк. Повторюю - ви в Україні живете, тут державна мова ОДНА - українська. Права всіх інших - ст. 10, 11 КУ.
Друга державна - це удар по українській державності. Цього не буде .

Дайте заказ на украиноязычный софт - поставлю украинский.
за 15 лет карьеры - никто, ни разу не заказывал софт с украинским интерфейсом. Хотя лично я делал 2 локализации украинские, за лицензию, так сказать. Но там просто набирался вал.
Я ж не говорю, что его нет. Я говорю, что мне его не заказывают. По крайней мере, здесь, в Харькове.
Шкода співвітчизнику, шкода. Просто деякі навіть і не здогадуються що є українізатори, або україномовні проги. Це справа звички, у нас так одна людина казала, що ніколи б не звикла до україномовно МС Офісу, працювала за моїм ПК і сама потім попросила щоб я їх переставив на український...бо як вона сказала :"...Він такий рідний..."

Я така не казав "Украина - государство для украинцев", перечитайте ще раз мої пости...і уважніше. Не тре нічого вигадувати.
Позволю себе напомнить вам ваши слова:
...годі рюмсати, що рос. мову тут притісняють! Це не росія - а Україна, тут держава українців.

Так что вы именно это и сказали: Украина - государство для украинцев...

Шкода співвітчизнику, шкода. Просто деякі навіть і не здогадуються що є українізатори, або україномовні проги. Це справа звички, у нас так одна людина казала, що ніколи б не звикла до україномовно МС Офісу, працювала за моїм ПК і сама потім попросила щоб я їх переставив на український...бо як вона сказала :"...Він такий рідний..."

Не путайте понятия. Есть локализации широкораспространенного софта. И есть софт, который пишется "под заказ". И именно заказчик определяет язык интерфейса. Я не работал на заказчиков из западной Украины (дорогвато для них). Но вот сейчас работаю с киевлянами. Интерфейс заказан русский.

Как правило, любая мало-мальски продаваемая в серии софтина, тут же переводится на большинство языков. Это ни для кого не секрет.

"От уже ехидна"...перепрошую - що це означає???
Прошу, тільки без своїх російськіх "матів"

Хтось тут писав, що чудово розуміє російську ....
Ехидна - это не мат, это такое животное, а "ехидничать" - означает чтото среднее между "подшучивать" и "злорадствовать"

Здогадуемося... Ну ей (тий людыни) - ридный, и слава богу.
Одна людына - не показатель всех остальных; мне рідний - русский офис - и что? Многие вообще юзают всё англоязычное: и фотошоп, и офис, и архикад, и 3д макс, и саму ОС... и не заморачиваются по поводу "Ой, что же я делаю! Ведь в моей стране только одна мова - українська! АААА!"

Останнє редагування:
Позволю себе напомнить вам ваши слова:

Так что вы именно это и сказали: Украина - государство для украинцев...
Хм...ви мене привантажили....до чого це тут - "Позволю себе напомнить вам ваши слова:..."
Читаймо разом і ще раз -
Я пишу - ...тут держава україніців
Ви кажете, що я пишу - Україна держава для українців

Різницю пояснити?
Так і є - держава українців, бо будували її українці, титульна нація тут українці. Ви помітили - "ДЛЯ" дописали ви, шановна співрозмовнице.
Ви бачете те, що хочете....спробуйте розгледіти уважніше.

• Це лайк!
Реакції: ValB
Хтось тут писав, що чудово розуміє російську ....
Ехидна - это не мат, это такое животное, а "ехидничать" - означает чтото среднее между "подшучивать" и "злорадствовать"

Здогадуемося... Ну ей (тий людыни) - ридный, и слава богу.
Одна людына - не показатель всех остальных; мне рідний - русский офис - и что? Многие вообще юзают всё англоязычное: и фотошоп, и офис, и архикад, и 3д макс, и саму ОС... и не заморачиваются по поводу "Ой, что же я делаю! Ведь в моей стране только одна мова - українська! АААА!"
Ага....я зрозумів, тепер ви "єхіднічаєте"...ви мене просвітили, дякую вам.:)

Олексій вы путет два очень важных термина и и з наци патриота можете стат просто наци. Украина государство для граждан Украины а не для этноса украинцев. Если вы думаете иначе то боюсь мы врядли найдём общий язык и точки соприкосновения кроме ругани. А "зросійщене" мисто наверно от того что его заселяют преимущественно русские и русскоязычные. Представляете и такое бывает... или вам в школе сказали что это не так?

Ноу коментс..........

• Це лайк!
Реакції: SYDH
Олексій вы путет два очень важных термина и и з наци патриота можете стат просто наци. Украина государство для граждан Украины а не для этноса украинцев. Если вы думаете иначе то боюсь мы врядли найдём общий язык и точки соприкосновения кроме ругани. А "зросійщене" мисто наверно от того что его заселяют преимущественно русские и русскоязычные. Представляете и такое бывает... или вам в школе сказали что это не так?

Ноу коментс..........

Діонісе, якщо ви думаєте, що я закінчив вчора школу і незнаю, що кажу - то ви дууууже помиляєтеся. Я добренько поїздив Україно, щоб прийти до таких висновків. Україна якраз для всіх людей які шанують її закони та культуру. А так як це держава українців (давайте я не буду, що написав без "для"), то обо'язковою є повага до національних символів країни. Поки я бачу лишень ненависть до всього українського, не бажання вчити українську мову.
На сьогодні дискусій досить - Доброї всім ночі!;)

Додати чи вилучити будь-яку мову - путанница в раскладке при быстром наборе.
Увы! Программный код нынче пишут латиницей (хоть эту догму государство не додумалось изменить), а программы с украинским интерфейсом никому не нужны. Объективная реальность.
ну то таке.
1. роскладка є така Strange Ukraine, використовую "Srange Ukraine 1.6." (саме так, з помилкою у слові Strange) - одна розкладка, дві мови - і російська і українська, букви російські набираються через правий альт, дуже зручно .
2. є програми які мають англійську та українську локалізацію, а російської не мають ... тут різне буває

Мои выводы хоть чем-то подкреплены, а твои с твоим приятелем - пустая болтовня.

Это Вы называете хоть как то подкреплены? И сколько человек проголосовало можно узнать? Какой это процент от населения Харькова?

ну то таке.
1. роскладка є така Strange Ukraine, використовую "Srange Ukraine 1.6." (саме так, з помилкою у слові Strange) - одна розкладка, дві мови - і російська і українська, букви російські набираються через правий альт, дуже зручно .
2. є програми які мають англійську та українську локалізацію, а російської не мають ... тут різне буває

1 - а линк можно?
хотя ладно сам найду. спасибо
2. Ну это скорее исключение.

Так і є - держава українців, бо будували її українці, титульна нація тут українці. Ви помітили - "ДЛЯ" дописали ви, шановна співрозмовнице.
Строили это государство не титульные украинцы, а все граждане Украины - поэтому и принадлежит оно не "титульным", а всем гражданам.
Украина - государство ее граждан.

Знову неправда - у мен вся компанія має україномовні програми+WinVista ukr, так...вийшола повністю українська Віста, і вже давно, не патч чи українізатор.:)
Крім того - багато інет-кафе у нас мають україномовний софт.
Далі - пошукайте українізатор на прогу в ua-net'і, знайти зараз проблем нема ніяких на всі популярні проги.
Тому не тре перекуручувати факти, чи пан просто не цікавився даним питанням:)

Да кому тут в Харькове нужны дер.мовные компьютерные программы? процентам 5?

Это Вы называете хоть как то подкреплены? И сколько человек проголосовало можно узнать? Какой это процент от населения Харькова?

Да, я называю это "хоть как-то подкреплены". Это голосование можно считать выборкой. Пусть даже она и не отражает реальной картины точно. А у тебя что есть? Одни голые слова - "мнение".

Назад
Зверху Знизу