Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что с сайтом 104.ua?

• Автор теми Автор теми Румцайс
  • Дата створення Дата створення
З 1 березня при оплаті готівкою за газ у терміналі Ощадбанку - комісія 2 гривні.
Це треба враховувати при введенні суми до сплати.
Коротше кажучи - *****аси і крохобори.

А з першого квітня додаткова комісія здиратемится і на ці дві гривні.

плачУ раз в пол года. в чём проблеа? в 2х гринах.

У таблиці "історія споживання" за минулий місяць вписали показання за розрахунком, чого не повинно бути. Історія споживання - це тільки фактичні покази приладу обліку, подані споживачем через сайт або контролером. А розрахунок - це не факт, це вигадка, яка існує в уяві постачальника. Але, якщо ця вигадка з'являється в історії показань, це дає можливість знов-таки заганяти споживача в борг, якого не існує, виставляючи рахунок не по показанням споживача, а по розрахунку з таблиці.
Історія повторюється. Тільки зайшли з іншого боку.

Сегодня передала показания по 3 квартирам. Начисления сели не по 6,9579, а по 7,027. Что-то они опять там мудрят

Отослал смску, пришла ответка о принятии в отличие от предыдущих 3 месяцах

Админ ******* продление бесплатного сертификата LetsEncrypt раз в 3 месяца.
Сейчас его из запоя выведут и все заработает :D

PS
А! Это было в феврале... Надеюсь админа уже нашли в гнезде из витой пары :)

вот епт!!! а я протупил, отослал реальные показания. это ж цена с 1-го уже выше. надо было наперед кубов накинуть, авансом. зима то впереди.

Что с сайтом 104.ua?

То у тебя с глазками беда, считают по 6,9579.

Ты не умничай, у меня не глазки считают, а калькулятор. Если умеешь пользоваться - пересчитай за 26 кубов IMG_7347.webp

Передав показання 31 жовтня. Виставили рахунок по 6.9579.
Заплатив 1 листопада через Приват24. Ще не дійшли. Чекаю.:(

вчера передал показания, считают по 7,02

Смысл? Контроль один х.. выставит реальные цифры после проверки... Я так уже наэкономил 200 кубов... Пришла проверила и выставила реал показания

Ну не знаю у меня по сайту насчитывают,то что я дал

Так, математика сошлась. Считают таки по 6,9579, но если еще вчера брали ровные кубы, то сегодня "объем споживання" за октябрь не 65 м3, а 65,65 м3, тогда выхожу на кабинетную цифру

Назад
Зверху Знизу