Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бывалые, посоветуйте добровольцу (або як салага пішов на війненьку 🙂).

• Автор теми Автор теми @lien
  • Дата створення Дата створення
Хуйова перспектива :( моя би воля я б все давно на військові рейки поставила, бо такого опору москалі нам не простять, і навіть рабство це варік для колаборантів буде, а не для нас..для нас виселення з домівок в сибіря, як це не раз було вже, або в якісь сучасні варіанти концтаборів, або просто на місці кокнуть, шоб потім на пусте місце завезти своїх чукчів.
І как ти собі це уявляєш?

2 роки тому:
20220713_041814.webp

20220713_041748.webp

20220713_041854.webp

1 рік тому:
IMG_20230721_174611.webp

IMG_20230721_183329.webp

IMG_20230721_183338.webp

IMG_20230721_183345.webp

2 роки тому:
1 рік тому:
Я як твої фотки бачу, згадую ролік часів перших років АТО, хлопці десь у полі прям на службі зняли. З фантазією норм.
Тепер та фаза війни згадується як шось давнє...зовсім інакше зараз, дрони ці чортові.

Добрий відос 👍🫡.
Я сам часто згадую перші місяці повномасштабкі. Тоді все по іншому було... 😔.
Мотивація, єдність, практично відсутність "папірового фронту", відсутність цих йобаних фпв (хоча скиди вже були, але рідко), та багато іншого.
І хоч снаряга та зброя у нас була тоді, як у чмобіків, але ж дух...
20220430_080533.webp

Добрий відос 👍🫡.
Мотивація, єдність, практично відсутність "папірового фронту", відсутність цих йобаних фпв (хоча скиди вже були, але рідко), та багато іншого.
20220430_080533.jpg
Де ви то знайшли??

практично відсутність "папірового фронту"
у нас вже місяця півтора аудит штормить... То генератори не за тою ціною оприбуткували, то автівки... На полігонах гільзи повинні були збирати... Тепер на керівників стрільб начот з 2022 року...
Розслідуванння - то воще пипець, мені "пощастило" бути в комісії по бпла - за тиждень три розслідування приперли

Добрий відос 👍🫡.
20220430_080533.jpg
это настоящий?? или переделанный музейный сувенир?

Останнє редагування:
Гадаєте, підори з сувенірами з нами воюють? 😁
Ви не уявляєте, скільки законсервовано радянського добра у рашкі.
І воно такі стреляє і вбиває 😐.
ипать, мало ли, была мысль, как вариант, спиздили с местного краеведческого музея, заместь унитаза
а еще что то подобное находили? ну там маузеры или сабли времен басмаческих войн?

Не каждый сумеет правильно наточить холодное оружие...
Ножика правильно нагострити без приспособ можна навчитись дуже швидко. А от ножиці - то вже набагато складніше. Кажу із власного досвіду.

Назад
Зверху Знизу