Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бывалые, посоветуйте добровольцу (або як салага пішов на війненьку 🙂).

• Автор теми Автор теми @lien
  • Дата створення Дата створення
так країна на військових рейках , все зоточене під війну, під наше сьогодення..(я звичайних громадян маю на увазі звісно)
я працюю в телекомунікаціях, тобто у зв"язку, потрібно це для нашого сьогодення? :кава:
Все заточено під війну? 👀🤔
Ось, пару хвилин пробігся по інстаграму:
Screenshot_20240704_114605_Instagram.webp
Screenshot_20240704_114616_Instagram.webp
Screenshot_20240704_114646_Instagram.webp
Screenshot_20240704_114701_Instagram.webp
Screenshot_20240704_114735_Instagram.webp
Screenshot_20240704_114932_Instagram.webp
Screenshot_20240704_115019_Instagram.webp
Screenshot_20240704_115037_Instagram.webp
Screenshot_20240704_115106_Instagram.webp
Screenshot_20240704_115117_Instagram.webp

І це ще враховуйте, що я старий злий солдат, якомога борюся з цієї рекламою...
Уявляю, скільки такого лайна у якогось "маміного бусінка".
Тож, немає ніяких військових рійок. Купа бабла витрачається на усяку хню...

Все заточено під війну? 👀🤔
Ось, пару хвилин пробігся по інстаграму:
Screenshot_20240704_114605_Instagram.jpg
Screenshot_20240704_114616_Instagram.jpg
Screenshot_20240704_114646_Instagram.jpg
Screenshot_20240704_114701_Instagram.jpg
Screenshot_20240704_114735_Instagram.jpg
Screenshot_20240704_114932_Instagram.jpg
Screenshot_20240704_115019_Instagram.jpg
Screenshot_20240704_115037_Instagram.jpg
Screenshot_20240704_115106_Instagram.jpg
Screenshot_20240704_115117_Instagram.jpg

І це ще враховуйте, що я старий злий солдат, якомога борюся з цієї рекламою...
Уявляю, скільки такого лайна у якогось "маміного бусінка".
Тож, немає ніяких військових рійок. Купа бабла витрачається на усяку хню...
половіну не зрозуміла щото таке...:D
до чого це я, ах..так
ви бачили скількі псів патронів продаються в магазинах? +з продажу кожної іграшки пса патрона - відрахування на зсу..(в цьому задіяни -атб, аврора...в форі -також якесь відрахування, тількі не від псів..)
кожен повинен займатися своєю справою, вот наприклад, я особисто -приперлася до місцевого військомату, говорю-візьміть мене, будьласочка, а злий дядько подивився "на мене" та говорить, йди до дому дівчинка, ти скоріше будеш тягарем...(хто з нас двох-правий? )

Я знав, що ви так напишете. 😔 Економічний фронт, всі діла...
Цю тему можна довго обговорювати, її вже і так обсмоктали до неможливості...
Просто у мене своє поняття "військові рейки". 🤷‍♂️
На рахунок дівчат в армії - я проти, щоб вони брали участь в бойових діях, але ті, хто мають можливість і бажання, сповна можуть замінити чоловіків на якихось тилових посадах, тим самим висвободив чоловіків, здатних воювати.
У нас, наприклад, колись був кухар-чоловік, молодий, не інвалід. А скільки таких сидить по штабах, тиснуть кнопки, усякі діловоди і т.п...
Вже пішов 3 рік Великої війни, 10 років минуло, як ворог обозначив свої наміри...
А більшість і досі розраховувають, що воно якось розсмокчеться.
Я вже мільйон разів писав - ми на межі, на волоску від смерті. І якщо не зробити НАДусілль - ми загинемо. Кому тоді будуть потрібні склади, забиті столікамі для ноутів, брелоками, футболками, будинками для котиків...?
Баланс. Пріоритети.
Для цього потрібен розум, дисципліна, воля, патріотизм (як це не банально звучить)...
А зараз цього бракує у нашій влади і більшості населення, на жаль.

Більше нічого для сьогодення мені як цивільній жінці не потрібно, бо якщо моя хата буде окупована або зруйнована, питання телекомунікацій буде неактуальним.
інтернет не актіальний? дивно, він зараз для усіх -найактуальніша тема..:кава: тому нашіх хлопців і забирають до армії..

Але Київ пилить бабло яке пливе йому в руки з заходу. Ніякі військові рейки йому нах не здались. Громадяни дивляться на це і в більшості роблять те саме. Небайдужа меншість щось робить.
вот дивись, ти і я..ми з тобою -пилимо бабло? :кава: (я тебе дуже розумію насправді, і намагаюся всілити оптимізм, в себе доречі - також)

Останнє редагування:
Я знав, що ви так напишете. 😔 Економічний фронт, всі діла...
Цю тему можна довго обговорювати, її вже і так обсмоктали до неможливості...
Просто у мене своє поняття "військові рейки". 🤷‍♂️
На рахунок дівчат в армії - я проти, щоб вони брали участь в бойових діях, але ті, хто мають можливість і бажання, сповна можуть замінити чоловіків на якихось тилових посадах, тим самим висвободив чоловіків, здатних воювати.
У нас, наприклад, колись був кухар-чоловік, молодий, не інвалід. А скільки таких сидить по штабах, тиснуть кнопки, усякі діловоди і т.п...
Вже пішов 3 рік Великої війни, 10 років минуло, як ворог обозначив свої наміри...
А більшість і досі розраховувають, що воно якось розсмокчеться.
Я вже мільйон разів писав - ми на межі, на волоску від смерті. І якщо не зробити НАДусілль - ми загинемо. Кому тоді будуть потрібні склади, забиті столікамі для ноутів, брелоками, футболками, будинками для котиків...?
Баланс. Пріоритети.
Для цього потрібен розум, дисципліна, воля, патріотизм (як це не банально звучить)...
А зараз цього бракує у нашій влади і більшості населення, на жаль.
а я знала, що ви так напишете.. :ги:
все, все -вірно, спорічатися немає жодного сенсу..АЛЕ
ви, я, Танюшка - ми хто? громадяне?, вірно
ми -залишаємося в нашої країни? вірно, залишаємося
що нам для цього потрібно?
-виконувати свої завдання (узагальнено)
ми приймаємо учать в злодійському розподілу, ну наприклад грошів? :кава: я -особисто ні.

до чого це я, чому ми усі повинні між собою спорічатися? не повінні, ми бачимо, ми -робимо...це те що ми можемо зробити.

стосовно :політика, гроші заходу, ... що ми з вами можемо зробити, щоб змінити: злодійській розподіл ресурсу?
я особисто на даний час можу відповісти одне, не мовчати, не закривати очі на це...і робити те що повинна.
нууу, іі тримати руку на пульсі..(тобто "точити топор" - іншими словами)

Ізвініть шо влазю, но це тута рассуждать красіво. А як поінтересуваться предметніше то всігда єсть ньюансі. Напримєр, тре офіцерське звання/сильна фізуха/ навички виконання бойових задач/ возраст до... і т п. І це на тилових посадах . Откудова все це напримєр в мене должно буть??? 🤷‍♀️ Ну тоісь поінтересувалась і ...шо???

Це дуже цінно, обійняла! будьмо оптимистичні. Ну, постараємось. Бо я ото встала зранку і вкотре думаю - нафіга :D
навзаєм люба❤️

доречі, нещодано вспомінала твою полуницю...
факт-вона найсмачніша за всю що я їла..:кава: (тількі одразу-жодного суму, мінуле -не змінюється, а те що буде в майбутьньому-подивимося.)

Ізвініть шо влазю, но це тута рассуждать красіво. А як поінтересуваться предметніше то всігда єсть ньюансі. Напримєр, тре офіцерське звання/сильна фізуха/ навички виконання бойових задач/ возраст до... і т п. І це на тилових посадах . Откудова все це напримєр в мене должно буть??? 🤷‍♀️ Ну тоісь поінтересувалась і ...шо???
І пошлі подтягівать фізуху і учітца на офіцера: https://www.kharkovforum.com/threads/pomirkujte-zvannja-oficera.5465286/

наприклад ви -бухгалтер..:кава: (я маю наувазі, е спеціальності, які потрібні, і жінок беруть с задоволенням, однак там зп, наскількі мені розповідали -зовсім не дуже)

І пошлі подтягівать фізуху і учітца на офіцера: https://www.kharkovforum.com/threads/pomirkujte-zvannja-oficera.5465286/
Та я там в прольоті по многим параметрам 😳

наприклад ви -бухгалтер..:кава: (я маю наувазі, е спеціальності, які потрібні, і жінок беруть с задоволенням, однак там зп, наскількі мені розповідали -зовсім не дуже)
Ну от по тому шо я дивилась , к мойому удівлєнію я должна буть ще і офіцершой с фізподготовкой і т. д. С якого чисто гражданська тьотя це може імєть? Це тіки перевод когото із бойовой часті або випускники воєнних вузов, наскіки я понімаю 🤷‍♀️ Тоісь не подходять "всі желающі" як би про це не рассуждали.

Ну от по тому шо я дивилась , к мойому удівлєнію я должна буть ще і офіцершой с фізподготовкой і т. д. С якого чисто гражданська тьотя це може імєть? Це тіки перевод когото із бойовой часті або випускники воєнних вузов, наскіки я понімаю 🤷‍♀️ Тоісь не подходять "всі желающі" як би про це не рассуждали.
ви на ворк юа дивилися?
там для жінок: бухгалтер, медик, фельдшер
+ є такі як наприклад кухар ( з вимогами: самодисципліна, відповідальність, охайність,уміння працювати в команді)
однак скрізь щоб не було проблем зі здоров"ям..:кава: ну тобто нихто тягнути на собі "клячу" не буде, даже якщо вона молода і красива.. :ги: )

ви на ворк юа дивилися?
там для жінок: бухгалтер, медик, фельдшер
+ є такі як наприклад кухар ( з вимогами: самодисципліна, відповідальність, охайність,уміння працювати в команді)
однак скрізь щоб не було проблем зі здоров"ям..:кава: ну тобто нихто тягнути на собі "клячу" не буде, даже якщо вона молода і красива.. :ги: )
Ну да...тоісь предпологається шо це не суто тилові должності 🤷‍♀️ значить остальні тьоткі - економічний фронт, так з їх пользи больше 🤷‍♀️🤷‍♀️

Не зрозуміли 😔.
Ладно, я намагався 🤷‍♂️.

Верно например приедет бусик на кухню а там мешки с мукой, сахаром и гречкой по 40 кг. Как женщині єто будут тягать? Хорошо если водила поможет. Єто только кажется что работа на кухне легкая.

Ну да...тоісь предпологається шо це не суто тилові должності 🤷‍♀️ значить остальні тьоткі - економічний фронт, так з їх пользи больше 🤷‍♀️🤷‍♀️
1720352672549.webp

Норма Бейкер собирает двигатель для БПЛА самолетого типа в 1942 году.

Назад
Зверху Знизу