Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бывалые, посоветуйте добровольцу (або як салага пішов на війненьку 🙂).

• Автор теми Автор теми @lien
  • Дата створення Дата створення
Дай мне сойти с ума
Ведь с безумца и спроса нет,
Дай мне хоть раз сломать
Этот слишком нормальный свет.
Здесь духотой гнетет
Бесконечная страсть борьбы,
Воздух тягуч, как мед
С каплей крови своей судьбы!

Бесы,
Бесы все злей и злей,
Бесы,
Бесы в душе моей.

Бесы к себе зовут,
Дразнят в зеркале день и ночь,
Тащат в заросший пруд
И не в силах никто помочь.
Сон превращают в быль,
Крутят «адское колесо»,
С ангелов сдули пыль,
Подновили Христу лицо!

Господи!
Я не твой –
Ближних я не могу любить,
Трудно мне жить слугой,
А хозяином мне не быть.
Дай мне сойти с ума –
Ведь с безумца и спроса нет,
Дай мне хоть раз сломать
Этот слишком нормальный свет...

Screenshot-20240628-020746-Samsung-Internet.jpg

2 і 1 роки тому (Прохода, Тішкі, Клищіївка):

20220528-093358.webp

20220528-091707.webp

20220528-113453.webp

20220528-113519.webp

20220528-154335.webp

IMG-20230721-164353.webp

IMG-20230721-174611.webp

IMG-20230721-183329.webp

IMG-20230721-183338.webp

IMG-20230721-183345.webp

IMG-20230721-152613.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
У ізраїльтянина прочитала зараз близьке

2011 рік. Бойові медики, гарячий час. Роками приходить цей запах, відчуття “чавкаючої підошви”, коли наступаєш на щось липке деінде, нічні спалахи паніки, дезорієнтація - коли прокидаєшся, відчуття, що підняли за тривогою, головні болі, загалом усе як у багатьох. Чим складніші часи, тим сильніший досвід і наслідки. Найсильніша спільнота - це солдатська спільнота. Найсильніші люди, це люди, які пройшли війну, і вони заслуговують на розуміння і підтримку тих, заради кого вони проходять/проходили пекло на цій планеті. Сильні люди не роботи і світ не фільм - бойовик.

Допомагайте армії, допомагайте ветеранам, допомагайте один одному. Фронт і тил мають бути єдиними, незалежно ні від чого.

Люди у формі - це ті, на кому тримається вся країна, люди, квартири, будинки, машини, рідні місця, вулиці, рідне повітря, спогади, надії та багато іншого. Не підводьте їх.

Усім добра.

Welcome to the shit

2 і 1 роки тому (Прохода, Тішкі, Клищіївка):

20220528-093358.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ви ж казали, що не курите?

зайшла в вашу тему почитати, що треба- новому військовому
однак мої другзі говорять-що багато такі видають

ви ж казали, що не курите?

зайшла в вашу тему почитати, що треба- новому військовому
однак мої другзі говорять-що багато такі видають
Не казав, що не куру 🙂.
По спорядженню складно щось радити - скрізь по іншому видають, до того ж, невідомо, по який спеціальності буде воювати. 🤷‍♂️

По спорядженню складно щось радити - скрізь по іншому видають, до того ж, невідомо, по який спеціальності буде воювати. 🤷‍♂️
то у мене з роботи забрали головного інженера, він сам каже- щоб типо нічого не треба, ну я вирішила запитати у інших людей..
(так дивно, попередного головного інженера мереж забрали в осені 22 го, фірма навчила -нового, тепер і його забрали..)

то у мене з роботи забрали головного інженера, він сам каже- щоб типо нічого не треба, ну я вирішила запитати у інших людей..
(так дивно, попередного головного інженера мереж забрали в осені 22 го, фірма навчила -нового, тепер і його забрали..)
🤷‍♂️ Так війна ж...

🤷‍♂️ Так війна ж...
а хто мережі будувати буде?
вот реально, вчора з директором обговорювали питання на кшталт - шукати жінку , однак фізично жінці то буде складно, студента -його вчити дуже довго, або чоловіка якому за 65 років-йому також буде складно тягати сварочник в багатоповерхівці..(чула, що нова пошта набирає вже, на посаду приймальник, жінок

вот реально, вчора з директором обговорювали питання на кшталт - шукати жінку , однак фізично жінці то буде складно, студента -його вчити дуже довго, або чоловіка якому за 65 років-йому також буде складно тягати сварочник в багатоповерхівці..(чула, що нова пошта набирає вже, на посаду приймальник, жінок
Тут вже треба тримати баланс - перемогти та утримати тилове життя.
Але я, такі віддаю пріоритет військовим рейкам.
Бо якщо будуть не дуже зручні (солдат в середині мене - "ти серйозно?! Незручні??? 🤦‍♂️🙂) умови в тилу - ми якось це переживемо.
А якщо програємо війну - помремо чи будемо у рабстві.

шо ж это за главный инженер, у которого в обязанностях таскать с собой сварочник?! :confused:

Тут вже треба тримати баланс - перемогти та утримати тилове життя.
Але я, такі віддаю пріоритет військовим рейкам.
Бо якщо будуть не дуже зручні (солдат в середині мене - "ти серйозно?! Незручні??? 🤦‍♂️🙂) умови в тилу - ми якось це переживемо.
А якщо програємо війну - помремо чи будемо у рабстві.
то все вірно, однак ми тримаємо економіку.
мої техніки -ніхто не ховається від призиву, однак -вони не ті, що розважаються на пінних вечірках, вони -реально працюють, руками і мозком..
(справа то в ні незручності, а в тому, що ми - громадянські залежимо від військових, однак і ви - військові залежите від нас, тих хто працює, сплачує налоги, донати)
простіше: якщо хлібороб -буде воювати, хто вирастить хліб?

шо ж это за главный инженер, у которого в обязанностях таскать с собой сварочник?! :confused:
ніскажу..:)
наш перший головний інженер той що цього попав до лав ЗСУ, сьогодні був в гостях у мене в офісі..., у нього відпустка на 3 дні, зайшов привітатися...в гарному гуморі доречі,засмаглий, схуд..)
він у нас в області тепер працює, на тому боці від Донця..:кава:

• Це лайк!
Реакції: Ah
Из практики своей. Не знаю что за человека у вас забрали и куда он попадет.
Пока он в учебке соберите для него энную сумму денег. Как попадёт в часть будет сам понимать что ему надо. И отдайте как мат помощь на снарягу. Хотите отчётности попросите чеки предоставить.
Бо мне так насуетили что пришлось плитник не плохой куда то пристраевать не по размеру, каску тоже не по размеру.
Короче лучше деньгами по снаряге. Может ему прицел калиматорный будет нужнее чем плиты 6го класса.

пока не попадет в часть нехуй кипишь развдить. практически все дадут. обьчно покупают хотелки..как то более удобную форму или специфичское оборудование

моя би воля я б все давно на військові рейки поставила, бо такого опору москалі нам не простять, і навіть рабство це варік для колаборантів буде, а не для нас..для нас виселення з домівок в сибіря, як це не раз було вже, або в якісь сучасні варіанти концтаборів, або просто на місці кокнуть, шоб потім на пусте місце завезти своїх чукчів.
так країна на військових рейках , все зоточене під війну, під наше сьогодення..(я звичайних громадян маю на увазі звісно)
я працюю в телекомунікаціях, тобто у зв"язку, потрібно це для нашого сьогодення? :кава:

Назад
Зверху Знизу